17. oktober 2018
Dan Hansen er færdig som træner i Roskilde Håndbold. Tv. Anders Krogh. Foto: Anders Kamper
Dan Hansen er færdig som træner i Roskilde Håndbold. Tv. Anders Krogh. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fyret træner savnede længere snor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyret træner savnede længere snor
Sport DB - 14. november 2017 kl. 14:35
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dan Hansen havde hørt og fornemmet, at der var rumlerier i kulissen, og mandag eftermiddag fik han så bekræftet, at han er fortid som cheftræner i Roskilde Håndbold sammen med assistent Anders Krogh. Målmandstræner Ole Grening har angiveligt valgt at stoppe.

arrow Læs også: Dan Hansen er færdig i Roskilde

For Dan Hansen kom fyringen altså lige efter sejren over Lyngby, der blev sikret i kølvandet på fire nederlag i træk til rækkens tophold.

- Det er en ledelsesmæssigt beslutning, som man må respektere, men det, der blev lagt til grund for fyringen, ser vi ikke. Vi fik vendt skuden mod Lyngby, efter at vi havde haft fire uger til at arbejde benhårdt med holdet, og nu vandt vi, og så er vi da ærgerlige over, at vi ikke får lov til at fortsætte og føre det videre.

Trænerparret har fået som forklaring på fyringen, at der er mere potentiale i holdet og at resultaterne ikke har været gode nok.

- Det ved vi da godt, men at vi ikke fik en fair chance, det er ikke ok. Men respekt for klubbens beslutning, siger Dan Hansen.

I synes ikke, I har fået en fair chance?

- Nej. Vi skulle have haft længere snor. Den har været ret kort i forhold til, at vi efter nederlaget til TMS havde en snak med Thomas Brønd om, hvad vi kan og skal gøre. Vi rystede posen efter nederlaget og fik ny energi ind på holdet mod Lyngby. Så er det bare ærgerligt, at vi ikke får lov til at fortsætte arbejdet.

Men fire nederlag i træk er vel lang snor, når man har ambition om at rykke i Ligaen?

- Tja. Vi tabte jo også fire kampe sidste år og fik vendt skuden. Vi er fire point fra en oprykningsplads, og jeg kunne have forstået, hvis vi havde tabt til Lyngby også. Men at vi fyres efter en sejr, det er underligt.

Dan Hansen hørte allerede i sidste uge om møder mellem spillere og ledere, hvor han ikke selv var indblandet, og da han til sidst, i går, selv valgte at ringe til Thomas Brønd, kom beskeden om fyringen.

Anders Krogh ryger altså også. Han kom til Roskilde Håndbold sammen med Dan Hansen sidste sommer fra Rødovre, mens Dan Hansen kom fra en fyring som herretræner i TMS Ringsted.

Hansen/Krogh håber at kunne fortsætte som trænerpar, hvis en mulighed skulle dukke op.

- Foreløbig slapper jeg lige af. Jeg har brugt rigtig meget tid og energi i Roskilde for at få alt på plads både sidste og denne sommer, så nu puster jeg ud og samler kræfter, og så må vi se, om der dukker noget op på et tidspunkt. Anders og jeg arbejder godt sammen, og det vil vi gerne fortsætte med, hvis det kan lade sig gøre et sted, siger Dan Hansen.
Roskildes fire nederlag i træk var disse:
TMS-Roskilde 24-20
Roskilde-Horsens 21-22
Hadsten-Roskilde 22-19
Roskilde EH Aalborg 28-31