11. december 2017
Rasmus Tangvig, der netop er skiftet til Greve, var lørdag involveret i en trafiklulykke ved Herning. Foto: Anders Kamper
Rasmus Tangvig, der netop er skiftet til Greve, var lørdag involveret i en trafiklulykke ved Herning. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodboldspillere i trafikulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodboldspillere i trafikulykke
Opdateret 22. december 2016 kl. 11:28
Sport DB - 20. december 2016 kl. 22:51
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kunne være endt tragisk, da de tre fodboldspillere Rasmus Tangvig og Martin Nielsen fra Roskilde og den tidligere HB Køge-spiller Mads Nielsen (i dag Sandnes Ulf i Norge) i lørdags kørte frontalt sammen med anden bil på vej til et indefodboldstævne i Thisted.

Nu slap de med skrækken med en brækket finger til Mads Nielsen, 16 sting i ansigtet på Rasmus Tangvig, mens Martin Nielsen stadig ligger på intensiv afdeling på sygehuset i Herning med ondt i milten.

Ulykken fandt sted på en landevej syd for Herning på vej til Thy Cup, og udover de tre nævnte spillere var tre holdkammerater samlet i anden bil.

- Vi kom kørende på landevejen, da en bil godt 100 meter fremme begynder at bremse, og jeg tænkte ikke så meget over, at Mads blev ved med holde farten oppe, før jeg lidt senere råber »stop!«. Han blokerer bremserne, så bilen glider fremad, og vi kunne ikke undgå at støde sammen, tænkte jeg. I refleks drejer Mads så bilen over i den anden kørebane, hvor der så kommer en modkørende med 80-90 km i timen lige ind i os. Bilerne kørte direkte sammen. Der går det ud for mig, fortæller Rasmus Tangvig, der slog hovedet så voldsomt, at han siden skulle sys med 16 stin i panden.

Lørdag eftermiddag blev han udskrevet, og Mads Nielsen blev opereret i fingeren tirsdag og er hjemme hos forældrene i Solrød, mens Martin Nielsen håber at blive overført til et hospital onsdag.

Tre holdkammerater på indendørsholdet kørte i en anden bil.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk