15. december 2019
FC Roskilde spillede en fin kamp Brønshøj.
FC Roskilde spillede en fin kamp Brønshøj.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: FC Roskilde i sikker sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Roskilde i sikker sejr
Sport DAGBLADET - 16. juli 2019 kl. 21:23
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

FC Roskilde leverede sommeropstartens bedste præstation, da holdet tirsdag aften satte 2. divisionsholdet Brønshøj på plads med hele 4-0.

De første kvarter var fint lige, men så kan det nok være, at Brønshøj-målmand Kasper Vilfort leverede sit helt eget show, og det gik galt.

Først kom han på en gevaldig skovtur udenfor feltet efter 18 minutter, så Njai kunne afdrible ham og siden spille Nicolai Jessen helt fri til scoring i tomt mål. 1-0.

2-0 kom minuttet efter, da angriber Monday Etim opportunistisk opsøgte en tilbagelægning til Vilfort. Han tøvede med at sparke væk, så Monday nåede at tackle, erobre bolden en meter fra målstregen og score let.

Jo tak, hvepsene fløj forvirrede rundt i de minutter, og Michael Madsen på bænken var ikke tilfreds...

Det var FCR-træner Christian Iversen ganske sikkert, for der var mere i luften. Younes Bakiz var nærgende, Brønshøj var tæt på at score selvmål, og så kom 3-0 sidst i 1. halvleg, da Robert Larsen blev spillet fri ved bageste stolpe. Mål. Nicolai Olsen var så også tæt på 4-0, men det mål kom så et kvarter efter pausen, hvor Robert Larsen stak Jessen i dybden i Brønshøj til tider håbløse forsvar, og der svigtede Jessen ikke.

FC Roskilde havde andre muligheder mod en fysisk og spillemæssig underlegen modstander, men det blev ved de fire mål i en kamp, hvor en række spillere igen fik spilletid, men hvor angriber Morten Nielsen ikke kom på banen. Det var ellers planen, men »Skrappe« kiggede på i alle 90 minutter.

Træningskamp
FC Roskilde - Brønshøj 4-0 (3-0)

1-0: Nicolai Jessen (17.), 2-0: Monday Etim (18.), 3-0: Robert Larsen (44.), 4-0: Nicolai Jessen (61.)