24. juli 2019
Benjamin Pedersen scorede tre mål på tre forsøg i Aalborg, men det var langtfra nok til sejr. Foto: Hans Jørgen Johansen
Benjamin Pedersen scorede tre mål på tre forsøg i Aalborg, men det var langtfra nok til sejr. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En »TMS Classic« i Aalborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En »TMS Classic« i Aalborg
Sport DB - 16. februar 2019 kl. 17:46
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der findes tilsyndeladende en nærmest fast skabelon for, hvordan TMS Ringsted-herrernes kampe skal forløbe i denne sæson, når de møder et af ligaens tophold.

Formlen lyder nogenlunde sådan hér: TMS'erne kommer ud til kampen fulde af gejst og gåpåmod og bringer sig hurtigt foran. Typisk med en to-tre mål, og den stilling holdes så langt frem i 1. halvleg. Men så lige op til pausen sker der noget: Koncentrationssvigt, personlige fejl og lignende begynder pludselig at snige sig ind, og modstanderen kommer nu foran.

I 2. halvleg bliver TMS Ringsted så løbet over ende og taber med en 8-10 mål.

Nærmest præcis sådan forløb OGSÅ Ringsted-drengenes kamp lørdag eftermiddag i Aalborg - en kamp som sluttede med 34-25 til hjemmeholdet efter 15-12 ved pausen. Dermed fik de grønblusede som ventet ikke noget med hjem fra det nordjyske, og nu venter i stedet tre drabelige hjemmekampe mod tre hold, der alle ligger lige over TMS i tabellen.

De tre kampe kommer til at afgøre, om TMs Ringsted bliver i Ligaen eller ej.