16. februar 2019
Emil Vinjebo bliver fuldtids-pro fra årsskiftet. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
Emil Vinjebo bliver fuldtids-pro fra årsskiftet. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Emil Vinjebo bliver professionel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Emil Vinjebo bliver professionel
Sport DB - 06. september 2018 kl. 15:09
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde-drengen og cykelrytteren Emil Vinjebo får nu et længe ventet ønske opfyldt: Han bliver fuldstidsprofessionel cykelrytter.

Det sker fra årsskiftet og to år frem, idet han netop har skrevet en to-årig kontrakt med det danske hold Riwal-Ceramicspeed. Holdet har i sine hidtidige leveår været et såkaldt kontinentalhold - altså cykelsportens 3. division, om man vil.

Men fra og med næste sæson rykker holdet en UCI-kategori op, så holdet nu bliver et »pro kontinental«-hold. Dette er cykelsportens næstfineste klasse, og dermed kommer Vinjebo til at køre langt flere af de store cykelløb i udlandet. Roskilde-rytteren har i denne sæson kørt for Coloquick-holdet - og været meget glad for det - men han glæder sig ualmindelig meget til at rykke et skridt op rent sportsligt.

- Jeg er sindssygt glad, og jeg ser vildt meget frem til det. Det jeg glæder mig allermest til er, hvor ofte vi vil komme til at køre i udlandet - og dét at det lige bliver en kategori eller to større løb, end jeg har været vandt til. Det bliver så fedt, siger Emil Vinjebo.

Læs meget mere i DAGBLADET fredag.