26. marts 2019
Luka Dumic i kamp for Greve mod Hillerød, der gerne havde set angriberen vælge dem, men det bliver en tur hjem til KFUM. Foto: Jørgen C. Jørgensen
Luka Dumic i kamp for Greve mod Hillerød, der gerne havde set angriberen vælge dem, men det bliver en tur hjem til KFUM. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dumic hjem til KFUM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dumic hjem til KFUM
Sport DB - 08. juli 2018 kl. 21:47
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter to sæsoner i 2. divsion i først Hvidovre og siden Greve med samlet set otte scoringer »i bæltet« vender den 23-årige spidsangriber Luka Dumic tilbage til danmarksserien og Roskilde KFUM, hvor startede seniorkarrieren og efter en tilvænningssæson primært brugt som indhopper pumpede bolden i kassen på stribe.

I KFUMs oprykningssæson 2013-14 scorede Dumic ikke, men allerede året efter var han topscorer i danmarksserien med 17 mål, og i 2015-16 lagde han yderligere på og lavede 21 mål. Det var dog »kun« nok til en andenplads på topscorerlisten, da holdkammerat Rasmus Tangvig i sidste kamp lavede hattrick og nåede op på 22.

Drømmen om divisionsbold endte mestendels i splinter i bagdelen fra vidovres udskiftningsbænk, mens småskader gjorde et solidt indhug i antallet af mulige kampe at score mål i for Greve, der nys endte med at ryge ud af 2. divison - hvilket er en væsentlig årsag til, at Dumic nu vender snuden hjemad.

- Hvis jeg alligevel skulle spille ds, så vil jeg gerne spille noget fodbold, der gør mig glad - og det var netop det, jeg var i KFUM. Det var ikke, fordi der ikke var andre tilbud - men jeg synes også, at det nye projekt i KFUM ser superspændende ud.

- Jeg vil gerne tilbage og score en masse mål - genfinde mig selv, så at sige, siger Luka Dumic.