23. juli 2019
Dennis Jensen afløser Lars Nedergaard i Dianalund/Tersløse. Foto: Anders Kamper
Dennis Jensen afløser Lars Nedergaard i Dianalund/Tersløse. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dennis Jensen ny træner i DTH

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dennis Jensen ny træner i DTH
Sport DB - 15. marts 2019 kl. 13:43
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var ikke længe, at Dennis Jensen kom til at gå arbejdsløs i håndboldøjemed, siden han kort før jul blev fyret som cheftræner for TMS Ringsteds 1. divisionskvinder.

Ja, faktisk har han stort set haft lidt at rode i lige siden afskedigelsen, for i de sidste par måneder har han hjulpet til omkring Susås herrehold i bunden af Kvalrækken. Men et lidt mere, med al respekt, seriøst trænerjob har han hele tiden ledt efter, og det har han nu fundet.

Dianalund/Tersløse - også bare kendt som DTH - bliver hans nye hjertebarn, og dermed tager han over efter en anden velkendt sjællandsk trænerprofil, Lars Nedergaard. Og hvor Jensen i de sidste tre år har trænet 1. divisionskvinder i TMS, først som assistent og siden som cheftræner, står den således nu på 3. divisionsherrer.

Faktisk er det ikke sådan, at Dennis Jensen er blevet headhuntet til jobbet, som man ellers ofte ser det i håndboldverdenen - han henvendte sig selv:

- Jeg kontaktede Morten Andersen, som er formand i DTH, da jeg hørte at Lars Nedergaard var stoppet - og min indgang var egentlig i første omgang mest, at vi kunne tage en uforpligtende snak. Det gjorde vi så, og det viste sig hurtigt, at vi havde rigtig god kemi.

- Og min vurdering - hér så tidligt som det nu er i forløbet - er at DTH's værdier er nogle, jeg så bestemt kan forene mig med, siger Dennis Jensen.

I skrivende stund og med tre kampe tilbage af sæsonen i 3. division øst, ligger DTH på en fjerdeplads - og den position vil holdet med al sandsynlighed også indtage, når sæsonen er færdig. En pæn placering for et hold, som i løbet af de senere år både har været i 2. division, men også helt nede i Kvalrækken.

Ambitionerne i klubben er nemlig til mere end subtoppen af 3. division, fornemmer den kommende cheftræner, og det er bestemt noget, der tænder en gnist i den 30-årige Jensen.

- Jeg mener, det er super fedt at man som 3. divisionsklub siger, at man gerne vil højere op, og at man vil »lægge lag på« og skabe et stærkt træningsmiljø. Og med nogle af de kræfter, der sidder i bestyrelsen ved jeg også, at det er en klub, hvor de frivillige ildsjæle i den grad findes.

Læs mere i DAGBLADET fredag.