24. august 2019
Casper Pedersen på tirsdagens etape i PostNord Danmark Rundt - en etape, han altså senere vandt. Nu skifter han til Aqua Blue Sport. Foto: Thomas Olsen
Casper Pedersen på tirsdagens etape i PostNord Danmark Rundt - en etape, han altså senere vandt. Nu skifter han til Aqua Blue Sport. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmark Rundt-helt skifter til storhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmark Rundt-helt skifter til storhold
Opdateret 14. september 2017 kl. 08:06
Sport DAGBLADET - 13. september 2017 kl. 15:29
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Casper Pedersen fra Roskilde-holdet Team Giant Castelli vandt - som mange vil vide - første etape af PostNord Danmark Rundt tirsdag.

arrow Læs også: Breschel om afblæsning: Vejret var fuldstændig sindssygt

Og onsdag eftermiddag kom så bekræftelsen på dét, som allerede svirrede i rygteform efter etapesejren: Casper Pedersen skifter fra næste sæson til det irske Pro Kontinental-hold, Aqua Blue Sport.

Det skriver holdet på sin Twitter-profil.

Aqua Blue Sport er et nyere cykelhold, som kun har eksisteret siden årsskiftet, men holdet har vokset sig stort på rekordtid. I år har holdet således både vundet etaper i Schweiz Rundt og senest en bragende hård bjergetape i Vuelta a España.

Det irske team har allerede én dansker på lønningslisten i form af den tredobbelte olympiske medaljevinder Lasse Norman Hansen.

Casper Pedersen er ikke overraskende ganske begejstret for skiftet, som altså nu også betyder, at han bliver fuldtidsprofessionel.

- Jeg er super begejstret over at slutte mig til Aqua Blue Sport som nyprofessionel næste år. Jeg har drømt om at blive professionel cykelrytter i lang tid, og jeg føler, at jeg har fundet det perfekte hold til at tage mit næste skridt. Jeg ledte efter et hold, hvor jeg kan lære af erfarne ryttere men også få en chance her og der for at køre efter resultater," siger Casper Pedersen i en pressemeddelelse.

arrow Løbsdirektør efter aflysning: Jeg håbede de ville fortsætte
13. september 2017 kl. 16:56 Opdateret: kl. 16:58
arrow Dårligt vejr aflyser 2. etape i Danmark Rundt
13. september 2017 kl. 15:30 Opdateret: kl. 15:32
arrow Kraftig blæst sender Danmark Rundt-felt uden om Tåsinge
13. september 2017 kl. 15:14 Opdateret: kl. 15:16