15. oktober 2018
Dan Hansen er færdig som træner for Roskildes 1. divisionskvinder - og det samme er assistenttræner Anders Krogh. Foto: Anders Kamper
Dan Hansen er færdig som træner for Roskildes 1. divisionskvinder - og det samme er assistenttræner Anders Krogh. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dan Hansen er færdig i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dan Hansen er færdig i Roskilde
Sport DB - 14. november 2017 kl. 07:25
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dan Hansen, som siden slutningen af maj 2016 har været træner for Roskildes 1. divisionsdamer, stopper nu i klubben. Det meddeler klubben i en pressemeddelelse.

arrow Læs også: Fyret træner savnede længere snor

Samarbejdets ophør kommer efter en længere skidt periode for Roskilde-kvinderne, hvor fire nederlag i træk var med til at Roskilde røg fra rækkens 1. plads og ned i midterfeltet. I den netop overståede weekend fik Roskilde så langt om længe en sejr igen i form af en snæver sejr over bundholdet Lyngby - men det var altså ikke nok til at genoprette den gode stemning i truppen.

Håndboldklubben skriver som følger i sin pressemeddelelse:

»Roskilde Håndbold har i dag foretaget ændringer i trænerteamet for 1. division damer, idet Dan Hansen og Anders Krogh er stoppet som trænere dags dato.

Roskilde Håndbold takker Dan og Anders for et stort arbejde og ønsker begge held og lykke fremover.

Til at overtage trænerposten for 1. division damer er Roskilde Håndbold meget glade for, at det er lykkedes at få et dygtigt trænerteam til at træne 1. division damer resten af sæsonen. Således bliver det kendte navne som Thomas Brønd og Anders Knudsen, der nu skal sikre udnyttelsen af det fine potentiale i 1. division dametruppen. Begge træner ungdomshold i klubben på nuværende tidspunkt og har tidligere trænet 1. division, ligesom Thomas også har trænet ligadamer i Roskilde, så de ved, hvad det kræver at træne damer på det niveau.

Roskilde Håndbold glæder sig til at følge dametruppen og de nye trænere resten af sæsonen.«