26. august 2019
Christianm Dalmose var ikke just tilfreds med dommerparrets indsats i situationen omkring den to-minutter han fik mod GOG. Foto: Per Christensen.
Christianm Dalmose var ikke just tilfreds med dommerparrets indsats i situationen omkring den to-minutter han fik mod GOG. Foto: Per Christensen.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dalmose raser over dommere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dalmose raser over dommere
Sport DAGBLADET - 06. september 2018 kl. 14:44
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TMS-træner Christian Dalmose var efter nederlaget til GOG onsdag aften mestendels tilfreds med sine egne spilleres indsats.

Det samme kan man ikke just sige om hans holdning til kampens dommerduo, Jakob Falkenberg og Daniel Møller. Efter kampen stod Dalmose længe og konverserede højlydt med dommerbordet: Han ville udtrykke sin utilfredshed med dommerparret, og det i særdelshed med én bestemt situation i kampen, forklarede han efterfølgende.

- Jeg får først en advarsel, og lige efter får jeg to minutter (for brok, red.) Men da jeg får udvisningen, siger den ene dommer til mig, at jeg skal holde min kæft og slappe af. Og derefter kigger de to dommere på hinanden og viser hinanden tommelfingeren.

- Det irriterer mig voldsomt, for det virkede som en bekræftelse til hinanden af, at de havde taget den rigtige beslutning, sagde Dalmose efter kampen og mere end antydede, at dommerparret med udvisningen havde ønsket at statuere et eksempel.

Dalmose fortsætter i vrede vendinger:

- Dommerne skal generelt tale ordentligt til os, og sådan et par konfirmander, der kommer hér og har sovet på Scandic og fået god mad - de skal også tale ordentligt. De skal ikke smide et låg på os, bare fordi de har magt - det gider jeg ikke finde mig i, konkluderede TMS Ringsted-træneren og tilføjer, at han nu agter at sende et skriv til DHF med sin oplevelse af situationen.