17. august 2019
Christian Dalmose slår ud med armene - men det er ikke i overgivelse. Han vil »bare« gerne vide, hvad det lige er, der foregår. Foto: Thomas Olsen
Christian Dalmose slår ud med armene - men det er ikke i overgivelse. Han vil »bare« gerne vide, hvad det lige er, der foregår. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dalmose nægter at give op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dalmose nægter at give op
Sport DAGBLADET - 13. marts 2019 kl. 09:13
Af Anders Kamper og Kasper N. Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

24-27 til Nordsjælland, 27-33 til Ribe-Esbjerg.

To nederlag, og TMS er stadig tre-fire point efter i bunden, men træner Christian Dalmose nægter at bøje sig i bundkampen, selv om det ser sort ud. Den direkte nedrykning truer.

- Vi gør alt, hvad vi kan mod et bedre hold end os selv, og jeg er virkelig stolt af drengenes indstilling. Når man gør alt, hvad man overhovedet kan, så er man ikke forpligtet ud over sine evner, sagde han sent mandag aften - og sagde tydeligvis den sidste sætning uden et eneste gram sarkasme.

Nu skal TMS slå først Lemvig-Thyborøn hjemme og så storholdet Skjern på udebane i sidste runde. Og så må Kolding eller Lemvig-Thyborøn ikke få flere point.

- Nu har jeg været træner i 20 år, og hvis der er én ting, jeg har lært, så er det, at det altid kan betale sig kæmpe røven ud af bukserne, så længe der bare er den mindste smule chance for overlevelse, sagde Dalmose.

- Og skulle det så ske, at vi rykker ned, jamen så rykker vi op igen med det samme. Det er jeg helt sikker på.