19. april 2019
Christian Dalmose undervejs i kampen mod Skanderborg i weekenden. Foto: Anders Kamper
Christian Dalmose undervejs i kampen mod Skanderborg i weekenden. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dalmose: Vi har lagt Skanderborg-kampen bag os

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dalmose: Vi har lagt Skanderborg-kampen bag os
Sport DB - 09. oktober 2018 kl. 19:41
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TMS Ringsted havde på forhånd set frem til kampen forleden mod Skanderborg, som én af dem, hvor man havde en rimelig chance for at drille - og måske få et point eller to med hjem. Sådan gik det dog langt fra, for TMS Ringsted fik ørerne i maskinen i det østjyske og tabte med hele 22-33.

Alligevel har dét ikke slået Ringsted-spillerne helt ud, påpeger TMS-træner Christian Dalmose tirsdag.

- Humøret er fint i truppen igen, og jeg synes, at alle mand har lagt kampen i Skanderborg bag sig. Vi har haft et par rigtig gode træninger siden, og hér så jeg lige præcis den ild i øjnene, som jeg gerne ville se netop i den hér situation. Der er ingen tvivl om, at sådan nogle kampe desværre bare kommer en gang i mellem for et oprykkerhold, som kæmper hårdt i bunden for at overleve i rækken, siger han.

Onsdag aften gælder det så en på papiret endnu sværere opgave, når TMS Ringsted tager imod TTH Holstebro. Men de grønblusede lægger sig ikke bare frivilligt ned på forhånd, påpeger Dalmose.

- Holstebro er et klassehold, og de er megafavoritter mod os, så på den måde vi har intet at tabe - meget lig den situation vi stod i før kampene mod GOG og BSV. Ikke desto mindre synes jeg egentlig, at TTH's spil ligger udmærket til os i dén forstand, at de spiller lidt på samme måde som os. At de så bare har så vanvittigt mange dygtige spillere på alle positioner er så en anden sag.