15. oktober 2019
Anton Bramming fik debut for TMS Ringsteds Liga-mænd i Skanderborg, og selv om det overordnet set var en sløj omgang set gennem midtsjællandske briller, så gik det fint for venstrefløjen, der kronede indsatsen med  tre mål. Foto: Anders Kamper
Anton Bramming fik debut for TMS Ringsteds Liga-mænd i Skanderborg, og selv om det overordnet set var en sløj omgang set gennem midtsjællandske briller, så gik det fint for venstrefløjen, der kronede indsatsen med tre mål. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bramming giver den gas i TMS

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bramming giver den gas i TMS
Sport DAGBLADET - 11. oktober 2018 kl. 21:03
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den ene storebror (Emil) spiller i HØJ, den anden (Magnus) spiller i TTH Holstebro, og selv spiller 18-årige Anton Bramming nu i TMS Ringsted, mens forældrene, Jeanette og Peter, hjemme i Roskilde spillede for Roars moderklubber tilbage i tiden og mødte hinanden gennem håndbolden.

Familien Bramming er lig med håndbold og sætter sit præg på sporten, og for de tre brødres vedkommende spiller de alle på fløjen.

I lørdags stod Anton Bramming på TMS Ringsteds venstre fløj i Ligakampen i Skanderborg som den totalt ukendte og nye mand, ikke mange havde hørt om eller set, men altså nu skulle afløse ikke bare skadede Mads Dudek, men også Jakob Jessen og Mick Schubert.

Anton Bramming slap fint fra opgaven og viste sig som en rigtig springfyr, der trådte ind i kampen med selvtillid og lobbede de første bolde i mål. Værsgo, og her er jeg.

To måneder efter sin ankomst i TMS fik han således debut på Ligaholdet - det efter en hel ungdom i Roskilde Håndbold.

Men hvorfor lige det skifte?
- Jeg synes, det var på tide at prøve noget andet og komme til en klub, hvor man virkelig kan træne opad og få hår på brystet. Der er et rigtig godt set up i TMS, og det er der ikke så mange klubber på Sjælland, der har. Efter nogle snakke med klubben og nogle folk i TMS skiftede jeg så, og så har jeg egentlig bare givet den så meget gas, som jeg kunne, fortæller Anton Bramming.

- I Ringsted kan jeg både spille 2. division og Liga, hvis muligheden kommer, og så har de også et godt U18-hold, så på den måde er der flere muligheder her, men dermed ikke sagt, at der er noget i vejen med Roskilde, for det er der ikke. I Ringsted får jeg bare hele pakken, siger Anton Bramming, der på U18-holdet også spiller playmaker og dermed udvikler sig den vej.

- Jeg er jo lidt »bette« i det, så jeg skal vælge plads på et tidspunkt, og begge mine storebrødre startede også som playmakere, men endte på fløjen. Men forskellen på mig og dem er, siger folk, at mit hoved er skruet lidt bedre på end hos dem, siger Anton Bramming med et stort lillebror-grin og er ikke helt sikker på, at Emil og Magnus skal have det fortalt...

- Jeg ender på fløjen, og det er fint, og Mads Dudek startede jo også som bagspiller og kom ud på fløjen.

- Jeg er stadig ung og skal bare suge så meget som muligt til mig, og det er fedt både at træne med de unge og de gamle ræve i TMS, som jeg lærer meget af. Jeg prøver at give den fuld gas, vise mig frem og stadig gå ydmygt til opgaven. Jeg skal spille mit spil og se, hvor langt det kan drive mig. Jeg vil selvfølgelig spille på så højt niveau som muligt, men gå ydmygt til opgaven, siger Anton Bramming.