25. november 2017
Roskildes borgmester Joy Mogensen. Foto: Anders Kamper
Roskildes borgmester Joy Mogensen. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester hylder Roskilde Håndbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester hylder Roskilde Håndbold
Sport DB - 16. maj 2017 kl. 14:12
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskildes borgmester Joy Mogensen (S) er optaget af et længe planlagt møde sammen med Evan Lynnerup (V) og Birgit Pedersen (SF), så de kommer ikke, når Roskilde Håndbold onsdag eftermiddag fejrer 40 års jubilæum i klubhuset i Kildegården.

I stedet kommer der en anden politisk repræsentant, der ganske givet vil udtrykke sin og kommunens mening om Roskilde Håndbolds betydning for byen.

Joy Mogensens fravær forhindrer dog ikke hende i at sende et par jubilæumsstanker i retning af håndboldklubben.

- Jeg opfatter Roskilde Håndbold som et af de helt store samlingssteder i by. Det er virkelig en af de klubber, der når bredt ud til alle aldre, motionister og elitespillere, og de formår at udvikle sporten, så selv om den traditionelle idræt bliver udfordret af nye idrætsgrene og måder at organisere sig på, så er Roskilde Håndbold er fulgt med. Dermed bliver de ved med at være relevant og have et fællesskab, som folk vil deltage og kan se sig selv i, siger Joy Mogensen.

- Mange klubber og foreninger har svært ved at forny sig, men det er flot, at Roskilde Håndbold kan og det ser stabilt ud. Man ved jo, at håndbolden er centrum for det hele, men det er organiseret på en måde, så man kan snuse til sporten og finde sin vej frem og se, om det er noget en, siger borgmesteren, der glæder sig over, at Roskilde Håndbold har fået tildelt Super Cup´en sidst i august, hvor mestre og pokalvindere i denne sæson skal mødes for herrer og damer i Bauhaus Arena.

Kampene spilles netop som budgettet for 2018 skal forhandles på plads, så Joy Mogensen er ikke sikker på, at hun sidder på tilskuerpladserne.

- Men jeg vil gøre mit yderste for at blive færdig, så jeg kan komme, siger hun.

Der er reception i Roskilde Håndbolds lokaler i Kildegården onsdag kl. 17.00-19.00

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk