20. januar 2018
To gange var Jimmi Bredahl verdensmester i 1990'erne som professionel. Nu er han træner og i ringhjørnet for Team Bredahl.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

To gange var Jimmi Bredahl verdensmester i 1990'erne som professionel. Nu er han træner og i ringhjørnet for Team Bredahl. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder fra SM i boksning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder fra SM i boksning
Opdateret 06. marts 2017 kl. 05:33
Sport DB - 05. marts 2017 kl. 20:13
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag aften bød på et par begivenheder, som stadig var de store samtaleemner til søndagens finalestævne, da Ringsted Bokseklub i samarbejde med SABU i den første forårsweekend bød på sjællandske mester udi amatørboksning:

I den sidste kamp inden pausen blev Sander Wind fra Tårnet Vordingborg aldeles fældet af CIK'eren Sebastian Ågreen i 75 kilosklassen for boksere mellem én og fem kampe.

En uhyggelig knock-out, som blev gjort værre endnu af, at Sander Wind knaldede baghovedet direkte og hårdt i gulvet. I flere minutter lå han livløs, inden stævnelægen fik ham langsomt på højkant, hvorefter turen gik til Køge Sygehus - som efter nogle timer valgte at sende ham hjem trods alle tegn på en voldsom hjernerystelse.

Langt mere positivt var snakken omkring lørdagens sidste kamp - ligeledes i 75 kilosklassen, men for de mere rutinerede.

500 tilskuere stod op og klappede og hujede gennem hele tredje omgang i flere absolut kyndige og omrejsende nævekæmpere ikke tøvede med at kalde den bedste amatørkamp hidtil i år.

AIK Roskildes Belal Matouk vandt med dommerstemmerne 4-1 over Jacob Porsgaard fra Gilleleje - og boksede søndag en ligeledes aldeles overbevisende finale, som han vandt med 5-0 over Mahdi Tajdiny fra CIK.

Belal Matouk blev kåret til stævnets fighter mens Ahmad El Ahmad fra Korsør blev bedste teknikker.

Bedste U19-bokser blev Nykøbings Oliver Meng, der slog navnebror Møllenberg 5-0 efter en drabelig fight, mens Sigurd Boesen fra Rudersdal kårdedes som bedste U15/17-bokser.

AIK Roskilde blev bedste klub med syv mestre.

Her billeder fra SM.
Foto: Jeppe Lodberg

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk