20. januar 2019
Emil Welcher vil ha' den der bold. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Emil Welcher vil ha' den der bold. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Vanløse-Karlsunde 2-2

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Vanløse-Karlsunde 2-2
Opdateret 18. juli 2018 kl. 22:52
Sport DB - 18. juli 2018 kl. 22:32
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De var godt nok ikke i samme pulje i sidste sæson, men det var meget svært at få øje på, hvem der rykkede op og hvem der først efter en vild slutspurt samt i sidste spillerunde reddede livet i fodboldens danmarksserie, da Vanløse onsdag aften havde Karlslunde på besøg til træningskamp.

Gæsterne - med læssevis af nye spillere - sad på nærmest alt spil i første halvleg, hvor specielt den tidligere duracelkanin fra Køge Nord FC, Emil Welcher, styrede midtbanen, og der stod eks-Greve bag et såre fortjent føringsmål efter 24 minutter, da Fillip Bidstrup fik bugseret et indlæg ind midt for mål, hvor Mathias Tagø sprang foran sin oppasser og med et langt ben fik bugseret bolden i nettet.

Og spidsangriber Tagø var også med i målet til 2-0, da han og Mikkel Fahlen med syv minutter til pausen kom i kontraløb fra midten af banen og var to mod én. Tagø førte bolden frem og fremme ved feltet stoppede han op, lod den tilbageløbende Vanløse-forsvaret fortsætte og afleverede på tværs til klinisk afsluttende Fahlen.

0-2 ved pausen, som hjemmeholdet brugte til at skifte et halvt hold - til nogle noget mere stridslystne nogle af slagsen. De mosede på, og mens Karlslunde huskede også at få skiftet friske folk ind, glemte disse de gode offensive takter fra før pausen og begynde at spille for meget sidelæns.

Det var på dén konto helt i orden - omend også efter uopmærksomt forsvarsspil, at Vanløse fik reduceret lige før den indlagte drikkepause midtvejs i anden halvleg samt udlignet på et brag af en firsttimer efter hjørnespark med seks minutter tilbage at spille.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg