24. maj 2019
Mohammed Youssef angribes af Jonas Skovengaard.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Mohammed Youssef angribes af Jonas Skovengaard. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Taastrup-Greve 0-4

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Taastrup-Greve 0-4
Sport DB - 20. oktober 2018 kl. 23:51
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var til at få øje på, at det var et bundopgør, da Taastrup FC lørdag eftermiddag havde besøg af Greve.

Dels var spillet ikke ret godt, dels havde blot 165 tilskuere revet et par timer ud af kalenderen for at følge lokalderbyet, hvor en vinder ville spille sig i nogenlunde betryggende afstand af den direkte nedrykningsplads i danmarksseriens pulje 1.

Det blev altså Greve, der gjorde det - og det var der ikke rigtigt nogen tvivl om, da først anfører Anders Hunsballe efter et kvarters spil firsttimede et indlæg fra Sean Christoffersen i nettet. Hjemmeholdet skabte nemlig ikke én oplagt scoringsmulighed i hele kampen.

Efter 0-1 ved pausen punkterede Saad Abbouch den potentielle spænding om pointenes fordeling, da han fem minutter inde i anden halvleg lavede tunnel på keeper Rasmus Skov Andreasen - og midtvejs mod slutfløjtet øgede Abbouch også til 0-3 efter en frisparkskombination, der var smartere end Taastrups forsvar.

Indhopper Nicklas Lykke Wæde lukkede og slukkede til 0-4 i overtiden, og Greve har nu fem point ned til AB Tårnby på jumbopladsen. Taastrup har med sine syv indtjente point fremdeles to ned til amagerkanerne.

Herover billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg