23. oktober 2019
Magnus Jensen fører uantastet bolden frem og lægger den af til højre....
gallery icon

Se billedserie

Magnus Jensen fører uantastet bolden frem og lægger den af til højre....
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Taastrup-Birkerød 0-5

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Taastrup-Birkerød 0-5
Opdateret 20. april 2019 kl. 21:51
Sport DAGBLADET - 20. april 2019 kl. 21:01
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Første kamp i tredje indbyrdes runde i danmarksserien var lig med sidste chance for Taastrup FC, hvis håbet om overlevelse skal være andet end en matematisk mulighed i den resterende del af sæsonen.

Birkerød skulle pinedød besejres på hjemmebane lørdag eftermiddag, og de i dagens anledning rødklædte værter pressede da også godt på fra start og havde vel bolden i tre fjerdedele af tiden i første halvleg.

Men det var gæsterne fra Birkerød, der via omstillinger havde de største chancer, og det enlige mål - sat ind midtvejs mod pausen af Nicklas Toft Kristiansen på kontra-oplæg af Troels Cilius.

Efter ni minutters Taastrup-pres af anden halvleg blev Nicklas Toft dobbelt målscorer, da anfører Alexander Augustensen tog en sjælden tur med frem og fik lagt bolden i feltet fra venstre. Toft fik vendt sig, og inden en forsvarer fik sat en tackling elelr blokade, smækkede han kuglen utageligt ind bag Oliver Lip.

0-3 bare tre minutter senere ved Troels Cilius efter oplæg af Magnus Jensen, og selv om hjemmeholdet meget gerne ville have haft det, så var der ti minutter senere ingen hjælp til et comeback i form af straffespark til Oliver Wilsky.

Det surmulede jumboholdet lidt over og gad i hvert fald ikke - fire minutter senere gøre noget som helst for at stoppe Simon Wollesen i hans løbetur op i venstre og stillen putten 0-4 på plads.

Tre nærgående forsøg på at pynte på resulatet noteredes på blokken, inden Mathias Kokfelt tre minutter før tid lossede nedfaldet fra et Birkerød-hjørnespark ind til slutfacit 0-5.

Med den klare sejr er Birkerød md sine 21 point på den nederste sikre overlevelsesplads nu 14 point foran Taastrup på den sikre nedrykningsplads. Imellem de to på de to måske-nedrykkerpladser ligger Greve og AB Tårnby med 15 point.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg