23. april 2019
Roskilde-træner Anders Knudsen.
gallery icon

Se billedserie

Roskilde-træner Anders Knudsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Roskildes kvinder er i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Roskildes kvinder er i gang
Sport DB - 10. august 2018 kl. 22:40
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde Håndbolds kvinder har skiftet godt ud i truppen over sommeren, og efter seks træninger stod den torsdag aften på opstartens første træningskamp hjemme mod Ajax.

Roskilde tabte 21-27 efter 10-13 ved pausen, og i kampen kiggede de 50 tilskuere så på striben af nye spillere i hvid trøje og blå bukser:

Fra Rødovre er Rebekka Seidenfaden kommet. Mie Fyrsterling er kommet til fra SUS Nyborg, Maria-Teresa Grønning Faurhøj (DHG, målvogter), Amalie Wulff fra Ajax, Cecilie Dalmose (TMS), Freja Hammer er tilbage Roskilde igen efter en sæson i Rødovre, og endelig er Sara Grundtvig blevet forfremmet til 1. holdstruppen som fløj og spillede i går overfor søster Anna i Ajax.

Væk er spillere som Olivia Black, Nicole Leonhardt, Sif Klemensen og Louisa Mittet, mens Sandra Mittet måske bliver.

Et helt nyt hold skal altså bygges op af træner Anders Knudsen, og tirsdag aften bliver det allerede alvor, når Ligaholdet fra Randers kommer og spiller 1/8-finale i pokalturneringen i Roskilde.

- Randers kommer med et top-4 hold efter deres tilgang af spillere, men til gengæld har de en del i skader i Marie Fisker, Camilla Dalby og andre, så lad os nu se. Vores lille chance er, når de sætter deres tredjebedste spillere ind. Deres bedste og næstbedste har vi ikke en chance mod, så vi kan godt vi savet over de første 10 minutter, hvor kampen afgøres, og så kan vi spille en nogenlunde lige kamp i 50 minutter, siger Knudsen.

- Hvis det bliver sådan, så kan jeg bruge den til noget. Vi er lige startet, og specielt vores angrebsspil hænger lidt. Der mangler vi meget, men vi har heller ikke arbejdet så meget med det. Det er fint, at »Frede« stiger op, siger Knudsen om Frederikke Lærke.

- Hun får en større rolle nu. Den var hun klar til sidste sæson, men der blev det meget forkrampet, da hun kom ind. Nu får hun mere ro og længere snor, og det skal hun have, for hun har et godt skud, siger Anders Knudsen.

Her er der billeder fra kampen mod Ajax.

Foto: Anders Kamper