18. december 2018
Lasse Green scorer til 1-0. Det er anden kamp i træk, han laver mål - efter 134 målløse af slagsen.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Lasse Green scorer til 1-0. Det er anden kamp i træk, han laver mål - efter 134 målløse af slagsen. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Ringsted-Herlufsholm 2-1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Ringsted-Herlufsholm 2-1
Sport DB - 14. april 2018 kl. 23:23
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var tæt på spil til ét mål, da Ringsted fortsatte sine fine forårsstart med sejr nummer tre på stribe og dermed en foreløbig tredjeplads i sjællandsseriens pulje 2.

Herlufsholm på den anden side tabte for tredje gang efter vinterpausen, og det var ikke så svært at forstå, for først da holdet kom baglæns 2-0 på kunstgræsset ved Ringsted stadion med ni minutter igen, begyndte Lars Jakobsens tropper at forsøge komme op på modstandernes banehalvdel.

Det gav et noget tyndt straffespark til Mikkel Bruun, der selv reducerede den føring, som Lasse Green og Ashraf Saber havde givet ringstederne med mål efter 56 og 81 minutters spil.

Herlufsholm sluttede kampen i undertal, da Benjamin Jensen fik direkte rødt for at skubbe Ashraf Saber omkuld, da denne af uransaglige grunde ville komme Mohammed Ben Azouz til en form for undsætning. Jensens »brøde« bestod i, at han lavede et bittelille, men fløjtet frispark på Ben Azouz, der »takkede« med en skalle, da de to rejste sig efter sammenstøddet. Ikke en voldsom skalle, men dog en meget tydelig en af slagsen - blot ikke for dommeren.

Herover billeder fra kampen.
Foto: Jeppe Lodberg