21. november 2018
Malte Amundsen er hér i gang med at overspurte OB?s Casper Nielsen. Noget den køgensiske U19-spiller gjorde en hel del gange i 1. halvleg. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
gallery icon

Se billedserie

Malte Amundsen er hér i gang med at overspurte OB?s Casper Nielsen. Noget den køgensiske U19-spiller gjorde en hel del gange i 1. halvleg. Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: OB-HB Køge 2-3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: OB-HB Køge 2-3
Sport DB - 16. februar 2017 kl. 17:05
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HB Køge spillede en meget flot træningskamp torsdag eftermiddag, da det overraskende blev til en sejr på 3-2 over superligaholdet OB. Og mens sejren måske nok var uventet, så var den til gengæld ganske fortjent, for køgenserne var ganske enkelt det klart bedste hold på banen. Og reelt burde kampen ikke engang have været så tæt, som den blev.

På trods af de hele fem mål i kampen, skulle man helt frem til det 41. minut, før der kom gang i scoringerne. Alexander Bah - som i øvrigt selv er fynbo - bragte HB Køge foran med 1-0 på et fint energimål. Og få minutter efter pausen var det så Marc Rochester, der fordoblede scoringen efter en nem friløber, hvor også Daniel Stückler nemt kunne have scoret, hvis han havde været lidt mere selvisk.

HB Køges tredje mål - til stillingen 3-1 - blev sat ind af Lee Rochester, som på dette tidspunkt netop havde afløst brormand på banen. Før og efter køgensernes tredje scoring havde først Yao Dieudonne og siden Mathias Thrane reduceret for OB.

Se billeder fra kampen herover.