20. februar 2019
Luise Olsen har ikke glemt hverken skud eller blik for spillet. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Luise Olsen har ikke glemt hverken skud eller blik for spillet. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Med Louise i baghånden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Med Louise i baghånden
Opdateret 14. september 2018 kl. 15:24
Sport DB - 14. september 2018 kl. 13:49
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hun stoppede for to år siden i barn- og ungdomsklubben TMS Ringsted, hvor hun spillede en enkelt sæson ovenpå et halvt års arbejdspause og før det seks sæsoner som stor, lille profil i Roskilde Håndbold.

Nu er Louise Olsen tilbage i Roskilde - ligesom Maria Hansen, som hun spillede sammen med, da roskildenserne fik en enkelt sæson i Ligaen i 2010-11.

- Men det er som udgangpunkt for at spille på andetholdet. Selvfølgelig - hvis der kommer skader, så kan det da være, at jeg skal give et nap på førsteholdet, men det med de lange ture til Jylland - dem har jeg taget min del af, siger Louise Olsen efter torsdagens sidste fællestræning for første- og andetholdet, inden de bedstes sæsondebut i 1. division søndag i Oddense-Otting nord for Skive.

- Jeg tror ikke, at man sådan lige glemmer det håndboldmæssige, så på den vis kunne jeg da sikkert stadig være godt med. Men det er mere, hvad kroppen siger - det er to års pause, og så blev jeg mor for ni en halv måned siden, så der er ikke så meget tid til træning. Men nu er vi flyttet til Fløng, og så var det naturligt at starte op i Roskilde igen. Det er jo stadig sjovt, forklarer den 28-årige bette playmaker, hvilket straks får den lidt ældre Maria Hansen til grinende at forklare, at så har hun som mor til to i hvert fald slet ikke tid.

- Og så har jeg meget længere til træning også. Et halv time, hvis jeg ikke kører for hurtigt, smiler den stadigt hårdtskydende back.

Her billeder fra torsdagens træning i Roskilde Håndbold. Foto: Jeppe Lodberg