18. juli 2019
Jacob Vive scorer.  Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Jacob Vive scorer. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Køge-Odder 26-29

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Køge-Odder 26-29
Opdateret 13. januar 2019 kl. 21:44
Sport DB - 13. januar 2019 kl. 16:35
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Odder havde de fleste kræfter til slut, og derfor blev det søndag eftermiddag til endnu et af de nederlag, som Køge Håndbolds mænd med rette kan ærgre sig over. For spilmæssigt var hjemmeholdet i Køge-hallen ikke ringere end deres gæster. De doserede »bare« ikke kvaliteterne lige så godt og endte op med at tabe 26-29 efter 11-11 ved pausen.

Køge var foran gennem hele første halvleg - pånær med fem minutter til pausen, hvor Odder bragte sig i front 9-10. Om det skyldte tv-kiggeri, sakl ikke gisnes på - men effektiviteten var til en start som det danske landshold, og Simon Huusom agerede Nicklas Landin med tre redninger på fem minutter.

6-3 til hjemmeholdet efter et lille kvarter lovede rigtigt godt, men så begyndte køgenserne at lave for mange tekniske fejl, Huusoms »redninger« fortsatte ind i mål og Odder fik spillet sig varme.

De to hold stod helt lige halvvejs, og selv om Køges nye mand, venstre back Andreas Thomsen endelig i fjerde forsøg fik hul på bylden straks i anden halvleg, så var det hjemmeholdet, der kom til at halse efter.

Odder kom foran med to - 13-15 - efter seks minutter, hvor gæsterne så tillige fik sig et straffekast af de tyndere. Det brokkede Jacob Vive sig let over - og fik to minutter samt to minutter oveni hatten, da der røg endnu et ærgrelsens ord over læben.

Køge formåede at spille det undertalsperioden uafgjort og efter 48 minutter bragte Mads Vejby minsandten de hvidblusede i front, 21-20. Men det havde kostet alle kræfter, og da der ikke rigtigt var redninger i målet, kom Odder snart på vinderkurs igen.

En kurs, der blev holdt, og Køges situation som isoleret jumbo i rækken blev bestemt ikke bedre af, at Stoholm åbnede året med at slå HØJ, så der nu er et hold med ni point på hver sin side af den direkte nedrykkerstreg. Køge har fremdeles bare to point.

Her billeder fra kampe. Foto: Mie Neel