17. oktober 2019
Indkast "Casser".  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Indkast "Casser". Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Køge Nord med spillende træner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Køge Nord med spillende træner
Sport DAGBLADET - 18. maj 2019 kl. 17:39
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

69 stod der på ryggen af ham, og sjældent har noget været så misvisende - for det var i det 75. minut, at han blev skiftet ind og han er årgang 1967 !

Køge Nord FC, der sikrede sig oprykning til danmarksserien fire runder før sæsonafslutningen med de uovertrufne maksimumpoint, som holdet stadig er i besiddelse af, fortsatte lørdag historieskrivningen, da træner Carsten »Casser« Jensen sendte sig selv på banen med et kvarter igen af kampen hos Greves andethold.

En kamp, som køgenserne kunne og burde have vundet med noget i omegnen af 15-0 - men beskedent for ikke at sige dovent nøjedes med at vinde 5-1.

Indskiftningen af den 52-årige træner, der heldigvis for holdkammeraterne har mere luft end hår, var ikke et udtryk for nedgørelse af modstanderne. Det var af simpel mangel på spillere.

Køge Nord havde kun én indskifter med - resten var syge, skadede eller til konfirmation. Og Glodie Kabango, der egentlig kun var på 40 procent efter skadespause, kom på banen allerede efter et par minutter, da Mustafa Simsir efter at have pandet Køge Nord i front også pandede stolpen én, så han måtte ud og have turban på.

Nuvel, »Musti« kom retur igen - og spillede så nærmest 90 minutter, for første gang i sæsonen efter sin diskusprolaps. Men der var flere hos sjællandsseriens tophold, der egentlig ikke var spilleklar og følgelig ikke kunne klareen hel kamp, og så måtte »Casser« i shortsene.

Greve havde to omstillingsmuligheder i første halvleg, der endte 2-0 til gæsterne, som omvendt vadede i mere eller mindre oplagte muligheder. Efter pausen var hjemmeholdet over midterlinjen én gang, og da scorede Akwasi Boateng til slutfacit 1-5 - på omstilling efter en gigantisk trippelchance til køgenserne, for hvem Mustafa Simsir scorede to, mens Emil Andersen, Can Güler, og Lasse Skovsager lavede hver sit mål.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg