19. april 2019
Lasse Skovsager i jubel og bag ham græmmer Greve sig.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Lasse Skovsager i jubel og bag ham græmmer Greve sig. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Køge Nord-Greve 2-1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Køge Nord-Greve 2-1
Sport DB - 07. oktober 2018 kl. 00:12
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

651 minutter gik der af efterårssæsonen i sjællandsseriens pulje 2, førend der blev scoret mod Køge Nord FC.

Skarpretter var Kasper Ingemann Olesen direkte på frispark knap midtvejs i første halvleg af lørdagens topopgør på kunstgræsset ved Rishøj stadion mellem Køge Nord FC og Greves andethold.

Et frispark begået lige uden for feltet på Mitchell Tagø af Jonas Jørgensen, som meget billigt slap med ti minutters udvisning for nøsbremsen.

1-0 til Greve, og så spurgte nok de fleste af knap 200 tilskuere sig selv om, hvordan hjemmeholdet ville reagere - helt uvant med at være bagud.

Svaret kom prompte - ved at angribe. Trods i undertal blev en offensivt sat ind, og den varede i det store og hele kampen ud.

Greve stod endog rigtigt godt organiseret og Kasper Larsen en brandkamp, men et dusin minutter efter pausen lykkedes det Glodie Kabango at få bolden med sig henover Greve-keeperen, så han fra spids vinkel kunne sparke udligningen i tomt mål.

Køge Nord mosede på og skabte pæne muligheder på stribe, men først tre minutter og 19 sekunder inde i overtiden lykkedes det Lasse Skovsager - næsten som Kabango - at få bolden forbi Kasper Larsen til 2-1. Mindre end et minut senere blev der fløjtet af - Køge Nord FC har stadig maksimumpoint 24 for otte kampe. Otte flere end Greve på andenpladsen. Men »det rene lagen« blev plettet til.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg