22. oktober 2019
Emil Welcher har scoret til 2-3 og er glad....
gallery icon

Se billedserie

Emil Welcher har scoret til 2-3 og er glad....
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Karlslunde tilbage fra de døde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Karlslunde tilbage fra de døde
Sport DAGBLADET - 25. maj 2019 kl. 21:39
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var dømt direkte duel om tredjepladsen i danmarksseriens pulje 1, da Karlslunde lørdag eftermiddag var på besøg hos Avedøre.

En duel, som gæsterne trods meget svingende resultater var pænt store favoritter i al den stund, at Hvidovre-holdet er gået helt i stå og havde fire på hinanden følgende nederlag i rygsækken.

Det endte da også op med en sejr til Karlslunde på 3-2, men tak skævben for en gang jammer, de medrejsende fans måtte igennem, før det blev godt efter pausen.

Det mindede om decideret arbejdsværgring af Henrik Johannesens tropper i første halvleg, og trænerens to udskiftninger inden pausen havde nok været 11, hvis det havde været tilladt.

2-0 førte hjemmeholdet uden på nogen måde at have imponeret, og lidt overraskende hverken bandede, svovlede eller fægtede Henrik Johannesen med armene i pausen, der blev holdt inde midt på banen.

Noget omkring motivation må han dog have fået over læberne, for det var et helt anderledes hold, der kom ud til de sidste tre kvarter. Lige så ugidelige de grønne og lyseblå havde stavret rundt i første halvleg, lige så krigeriske var de i anden.

Som med et fingerknips kom der vilje ind i nærkampene, løse bolde blev jagtet og målsøgnings-knappen blev trykket ind.

Midtvejs faldt reduceringen til 2-1, da Christian Holten faldt i feltet godt assisteret af Avedøre-anfører Niklas Myhrmann.

Mathias Tagø sparkede sikkert straffespark i mål og han udlignede syv minutter senere, da han med hovedet smukt og klassisk dirigerede et Fillip Bidstrup-indlæg ind ved fjerneste stolpe.

Og bare fire minutter senere - med syv igen - var det så Emil Welcher, der brugte indpakningen til frontallapperne og pandede Mikkel Fahlens frisparksserv i rusen til 2-3 og ellevild Karlslunde-jubel.

Avedøre havde i overtiden et enkelt forholdsvis nærgående mulighed for at snuppe det ene point - men omvendt havde Karlslunde været tættere på 2-4 lige før, hvor Mathias Tagø dog havde mere øje for muligheden for at score hattrick end den sikre tværpasning til »helt nøgne« Marcus Winberg, så 2-3 fik lov at stå. Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg