25. april 2019
Emil Moestrup får ikke lige bolden med sig i gennembrud. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Emil Moestrup får ikke lige bolden med sig i gennembrud. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Karlslunde tabte premiere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Karlslunde tabte premiere
Opdateret 04. august 2018 kl. 19:48
Sport DB - 04. august 2018 kl. 18:27
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mulighederne for en pointdeling var så absolut til stede, men det var på den anden side fortjent nok, at det var gæsterne fra Gentofte-Vangede, der snuppede alle tre, da Karlslunde lørdag eftermiddag havde besøg af GVI og tabte sæsonpremieren i fodboldens danmarksserie med 1-2.

Hjemmeholdet startede friskt i en pæn medvind, men det var nu også Karlslunde, der så ud til at have mest brug for en drikke- og kort taktikpause midtvejs i første halvleg, for gæsterne havde været farligere på sine omstillinger, end værterne på sine mange direkte angreb, der oftest manglede slutproduktet.

Men så - efter eksakt en halv time - fik Karlslunde da sit første hjørnespark, og det sendte Mikkel Fahlen snorlige lige ind i panden på højthoppende Andreas Stær, der fik drejet bolden fik op i målkrogen uden at levne GVI-keeper Mikkel Gram-Jensen en kinamands chance for nå derop.

Kort efter måtte Karlslunde skifte dubutantmålmand. Mads Eberlein forlod arenaen med et par ødelagte kindtænder efter at have sammenstød med GVIs Frederik Madsen, og ind kom Frederik Ulriksen, der ikke var sat på alvorlige prøver, da stadionuret tikkede op på 45 minutter.

Men der havde jo været drikkepause, og keeperskiftet gav yderligere fire minutters ekstra tid at spille i, og straks i overtiden var Karlslunde-anfører Sebastian Hansen ikke hurtig nok til at få armene ned efter en luftduel, og så headede modstanderen bag ham bolden ind i hans løftede hånd:

Straffespark, og det scorede GVI-anfører Oliver Østgaard på, selv om Ulriksen var helt nede ved sin venstre stolpe, hvor den flade afslutning trillede i mål til pausestillingen 1-1.

Helt som ventet - medvinden og en meget hurtig samt bumpet bane taget i betragtning - kom gæsterne meget mere aggressivt og simpeltspillende ud til anden halvleg. Og efter syv minutter var der gevinst, da Rune Friis var på endnu en tur i gæsternes højre side - og lod sig overlappe af Søren Møller Thomsen, som for sin del sendte bolden mod bagerste stolpe, hvor Jimmy Mayasi kom løbende med sin rutinerede pandebrask.

1-2 og gæsterne kunne og burde have lukket kampe på et par gevaldige muligheder i det næstfølgende dusin minutter, men træfsikkerheden var sløj, og i slutfasen havde overraskende anonyme Emil Welcher samt Mathias Tagø - to andre debutanter - gyldne muligheder for at skaffe Karlslunde remis. Men i begge tilfælde viste Mikkel Gram-Jensen, at han også kan tage med fødder.

Herover billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg