15. december 2019
Mark Moesgaard trykker af.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Mark Moesgaard trykker af. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Karlslunde ikke klar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Karlslunde ikke klar
Sport DAGBLADET - 13. juli 2019 kl. 15:08
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Temmelig usædvanligt havde Karlslundes danmarksseriehold første træning og første træningskamp efter sommerferien på selvsamme solskinsdejlige lørdag formiddag, som Fremad Valby og tusindevis af irriterende små edderkopper gæstede Karlslunde stadion.

Det var de ikke klar til - de lysblåstribede.

Træner Henrik Johannesen havde 14 af truppens 25 mand til sin rådighed og måtte give spilletid til holdleder Nikolai Pedersen. Af de nye var kun den fra Salgelse tilbagevendte Mark Moesgaard i aktion, og uagtet, at Karlslunde ikke spillede voldsomt godt, så var det tydeligt, at han bliver en klar forstærkning.

De øvrige nye - Benjamin Laursen fra Brøndbys U19-hold og Sebastian Ellefsen fra Holbæk - var blandt de mange andre endnu-ferierende, mens den tiltænkte nye midtstopper Jonas Jørgensen fra Køge Nord FC med træner Johannesens ord »starter i minus hos træneren«, da han angiveligt sov over sig og slet ikke dukkede op.

Til gengæld var der en halvleg i Mikkel Fahlen, der ikke er til rådighed i sæsonen, da han er på vej til fire års studier i USA.

Fremad Valby vandt træningskampen med 4-2 efter føring på 2-0 efter mindre end ti minutters spil samt 3-2 ved pausen.

Wanda Ncube scorede til 0-1 efter halvandet minut efter københavnsk overfald fra første fløjt og et Karlslunde-forsvar, der ikke kunne få ekspederet et hjørnespark væk.

Jonas Bjørn Nielsen øgede til 0-2 otte minutter senere, da han bare skulle trille et indlæg i rusen fra sololøbende Emin Demir.

Mikkel Fahlen og Nikolaj Eberlein - der dermed rettede op på sin store andel i det første mål - stod for et fornemt oplæg til 1-2 ved Mahmoud El-Khaled, der bare skulle trille bolde de sidste centimeter i mål efter et lille kvarter, og El-Khaled udlignede også efter godt en halv time på en friløber, smut iscenesat af Mark Moesgaard.

Det lignede sågar et hattrick efter 36 minutter, men Mahmoud El-Khaled fik et umanerligt sløjt træf på indlægget fra Ali Steinlein i det lille felt og pådrog sig øvrigt en ankelskade, da han ville rette op på misseren.

I stedet blev det 2-3 lige før pausefløjtet ved Jonas Bjørn Nielsen, der et-toede sig igennem et helt passigt Karlundelundeforsvar og køligt afdriblede Mads Eberlein i Karlunde-målet.

Eberlein-tvillingerne blev skiftet i pausen, men Nikolaj var kommet ind igen i midterforsvaret i stedet for Rasmus Jensen, da Fremad Valby scorede kampens sidste mål. Det skete med 20 minutter igen og lige efter en drikkepause i varmen, og set helt oppe fra den anden ende af banen, lignede det til forveksling, at valbyerne havde haft energidrik i deres dunke, mens vandet røg tungt ned i mavserne på hjemmeholdet.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg