14. oktober 2019
Henrik Volquardsen gør klar til en glidende tackling på Fillip Bidstrup.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Henrik Volquardsen gør klar til en glidende tackling på Fillip Bidstrup. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Karlslunde ekspederede Køge Nord ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Karlslunde ekspederede Køge Nord ud
Opdateret 05. juni 2019 kl. 01:41
Sport DAGBLADET - 05. juni 2019 kl. 00:30
Af Jepppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ser man bort fra træningskampe, så var det den første kamp, Køge Nord FC har tabt i rundt regnet et år, da »klubben ved afkørsel 32« tirsdag aften havde besøg af Karlslunde til 5. runde kampen af pokalturneringen.

2-0 vandt gæsterne efter et hurtigt mål af Mathias Tagø og så en 30 meters-scoring af den tidligere Køge Nord-spiller Emil Welcher, da hjemmeholdet med 20 minutter igen havde sat et pres ind for at fremtvinge forlænget spilletid.

Med resultatet har begge mandskaber noget at se frem til efter sommerferien. Køge Nord FC skal som suveræne vindere af sin sjællandsserie-pulje op og bide skeer med danmarksserien og muligvis Karlslunde, hvis puljeinddelingen vil det. Og Karlslunde kan håbe på at få en sjov lodtrækning til første runde af den afsluttende del af pokalturneringen lige som sidste år.

Da poppede Næstved op af bowlen, og nok vandt det nyoprykkede 1. divisionishold med 3-0, men det var god læring for Karlslundes danmarksseriedrenge.

Tirsdag aften var det meget nemt for 100 tilskuere til en start at se, der endnu er en række til forskel på Køge Nord FC og Karslunde. Hjemmeholdet turde slet ikke spille med i de første ti minutter, og det kostede altså et mål, da Mathias Tagø blev sendt afsted med en lang bold i højre side, mens Køge Nords højre back Jonas Jørgensen »hang« i modsatte side og ophævede eventuelle planer om offside-fælde.

Slige friløbere er Tagø ekspert i, og han levnede da heller ikke fremstormende Frederik Hansen en chance i Køge Nord-målet.

Efter de ti frygtsomme minutter fik hjemmeholdet etableret noget, der mindede om et fint angreb - og nok var der slutteligt ingen, der nåede Jeppe Haugaardsstikning i Karlslunde-feltet, men som midtstopper Patrick Nordahl råbte:

- Kom nu gutter, vi kan godt være med.

De kunne de blå/hvid-tværstribede, og havde vel ret beset bolden mest frem til Emil Welchers afgørelse af kampen i det 72. minut. Tættest på udligning havde Køge Nord været tre minutter før pausen, da Jonas Jørgensen igen-igen smuttede mod mållinjen og denne gang stak Emil Andersen i friløb i feltet, men stolpen reddede for Karlslunde-keeper Patrick Christensen, som så først fik rigtigt travlt i kampen døende minutter.

Og da havde Welcher altså set, at Frederik Hansen var langt ude af sit mål - og hvorfor så ikke tage chancen med et dykkende langskud? Det skal en placering midt på de gamle holdkammeraters banehalvdel og lidt i højre side da ikke forhindre, så det gjorde Emil Welcher da.

Her billeder fra pokalkampen. Foto: Jeppe Lodberg