17. januar 2019
Emil Moestrup med Mads Hashiba i hælene.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Emil Moestrup med Mads Hashiba i hælene. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Karlslunde-Herlev 1-1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Karlslunde-Herlev 1-1
Sport DB - 26. maj 2018 kl. 23:50
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det gjaldt om at være vågen fra start, da Karlslunde lørdag eftermiddag havde besøg af Herlev til endnu en skæbnekamp for overlevelse i danmarksserien.

Eksakt 59 sekunder var der spillet, da Marcus Winberg bragte hjemmeholdet i front efter en hidsig start.

Det var ikke meget - men det var noget længere, end Herlev skulle bruge af anden halvleg på at udligne. 23 sekunder gik der, så var Nico Roland stukket dybt i hjemmeholdets højre samt snorkende forsvarsside og havde passeret Patrick Christensen i Karlslundemålet.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, som værterne havde størst ære af samt både de fleste og største chancer i. Til gengæld havde værterne den sidste - i allersidste sekund af kampen, der ret mystisk blev afbrudt i ti minutter på grund af tordenvejr i det fjerne.

Ti minutter havde det buldret, da dommeren med tre et halvt minut tilbage åbenbart hørte det for første gang og prompte blæste af, selv om begge hold påpegede, at det altså var langt væk og at solen jo altså skinnede. Og efter ti minutter med præcis samme »baggrundsstøj« mente manden med fløjten så, at de sidste i alt syv minutter kunne gennemføres.

Herover billeder fra kampen.
Foto: Jeppe Lodberg