15. december 2017
Mikkel Madsen (tv) scoreret kvarter før tid kampens enlige må mellem op til flere Greve-ben. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Mikkel Madsen (tv) scoreret kvarter før tid kampens enlige må mellem op til flere Greve-ben. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Haslev slog Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Haslev slog Greve
Sport DB - 23. september 2017 kl. 13:09
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Om det var nerver altsammen skal stå usagt, men nogen køn fodboldkamp var det ikke, da Greves andethold og Haslev FC lørdag henover middag mødtes i indbyrdes kamp om at slippe fri af bundsuppen i sjællandsseriens pulje 2.

Greves hjemmehold sad på det meste i den første halve time, inden haslevitterne fik lagt en form for pres og da også fire minutter før pausen havde den hidtil største mulighed efter kampens første hjørnespark.Greve-keeper Thomas Kullenberg måtte give en retur på Christian »Ballo« Samwells hovedstød mod fjerneste stolpe, og riposten sparkede Bertram Stenkløv ligeledes på stolpen.

Lidt efter den spillede time kom der chancer i begge ender af banen, men uskarpheden var i højsædet, og så måtte svagtdominerende Haslev et kvarter før tid have marginalerne med sig, da Mikkel Madsen omsatte Stenkløvs fine forarbejde til 0-1 med et tørt drøn, der ramte en forsvarer og snød Kullenberg.

I sidste ordinære minut havde Greve alle muligheder for at få det ene point, da Haslev-keeper Thobias Henriksen gav en nem retur, men hverken Mathias Tage Pedersen eller Mitchell Tage Pedersen formåede i det lille felt at få bugseret bolden i mål.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk