16. oktober 2019
Alexander Nielsen har godt fat i Andreas Stryger.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Alexander Nielsen har godt fat i Andreas Stryger. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: HØJ-TSØ 26-29

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: HØJ-TSØ 26-29
Sport DAGBLADET - 15. december 2018 kl. 21:21
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Man kan dårligt kalde det en overraskelse, at Team Sydhavsøerne lørdag vandt med 29-26 hos HØJ i den sidste kamp på denne side af nytår i håndboldmændenes 1. division, men det var nu alligevel en flok skuffede spillere fra hjemmeholdet, der tøffede rundt og til sidst satte sig nærmest i rundkreds inde midt i Ølstykke-hallen længe efter sidste fløjt.

arrow Læs også: HØJs julefred skudt ned

Som Andreas Stryger forklarede det efter nederlaget til hans gamle klub:

- Under normale omstændigheder vil vi tabe ni ud af ti kampe til TSØ, der er et tophold, når de leverer. I dag havde vi mulighederne for at slå dem, men vi har for få redninger, vi brænder for mange af de oplagte chancer og smider for eksempel også bolden væk, da der er tomt mål og vi har chancen for at komme tilabge i kampen.

- Og så fik vi ikke gjort det til vores fordel, at der var så mange udvisninger. Alt for mange - det pynter ikke nogen håndboldkamp med 24 udvisningsminutter, sagde Andreas Stryger og det var faktisk 24 et halvt minut, for af de 13 udvisninger faldt den sidste af syv til HØJ med eksakt et minut tilbage at spille, mens TSØ's sidste af seks faldt et mhalvt minut senere.

Herover billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg