19. december 2018
Kristian Andersen afslutter.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Kristian Andersen afslutter. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: HB Køges sidste chance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: HB Køges sidste chance
Sport DB - 19. april 2018 kl. 13:30
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De var næsten ikke til at sparke ind til omklædning, spillerne fra HB Køge, da de fredag formiddag havde sidste træning inden fredagens kamp i 1. division samt i Sundby Idrætspark mod Fremad Amager.

Humøret var nogenlunde lige så højt, som solen stod på den blå himmel, og de ville så gerne »lege« lidt mere, så cheftræner Henrik Lehm måtte skrue bissen på og udstede klare ordrer. Han vil have fyldte batterier til det, som han kalder »sidste chance, hvis vi vil med op, hvor det er rigtigt sjovt og de sidste fire uger ikke skal blive lidt ligegyldige«.

HB Køge overvintrede på 1. divisions plads - point efter den virtuelt direkte oprykker Vejle og point fra Top 3, hvor anden- og tredjepladsen giver kvalkampe om oprykning.

Efter de blå/sortes forsinkede sæsonpremiere samt sejr over Thisted var afstanden til Vejle syv point og tre til netop Thisted på andenpladsen - og HB Køge havde en kamp i hånden.

Efter nederlag på stribe til Viborg, Vendsyssel og Brabrand senere i marts måned var HB Køge droppet ned på syvendepladsen - med ni point op til Vendyssel og Vejle på en delt førsteplads samt fem til Viborg.

Men først fulgte så ét point mod Vejle og sejre over Fredericia og Thisted, og så havde de andre holds resultater maget det sådan, at HB Køge var tilbage på femtepladsen - fire point efter Vendyssel og tre fra Esbjerg og Vejle. Dog nu med én kamp mere spillet.

Med et resterende april-program, der hed Nykøbing, Fremad Amager og Skive fra den tungere ende af rækken, begyndte det altså igen at ligne noget, men jammer og klage - falstringene vandt 3-0 i Herfølge, og Esbjerg og Vejle er nu seks point væk på de øverste pladser, og de har en kamp i hænderne ligesom Viborgs firere har det udover fire point.

Så sagen er klar:
- Taber vi til Fremad Amager, så lander vi i ingenmandsland, siger Henrik Lehm.

Herover billeder fra fredagens træning.

Foto: Jeppe Lodberg