24. oktober 2019
Martin Jensen tryller Lee Rochester væk.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Martin Jensen tryller Lee Rochester væk. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: HB Køge ryster ikke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: HB Køge ryster ikke
Sport DAGBLADET - 09. november 2018 kl. 10:46
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De har ikke vundet i de sidste syv kampe i 1. division, og de skal til FC Roskilde, som senest vandt med 7-1 på en svær udebane i Fredericia. Men HB Køge ryster ikke i shortsene, omend cheftræner Morten Karlsen erkender, at søndagens lokalderby bliver »lidt af en opgave i forhold til selvtillid«.

- Lige nu har FC Roskilde momentum og en stor tro på tingene, og der er en stor tydelighed over, hvad de gør. Men jeg frygter slet ikke kampen, tværtimod - det bliver fedt. Uagtet resultaterne, så spiller vi også en god kamp senest mod Thisted, og vi gjorde det også mod Næstved, så vi skal bare fortsætte i samme spor, og så sørge for at score på nogle af vores chancer, siger Morten Karlsen og påpeger:

- De har scoret ti mål i deres to sidste kampe, så det bliver en god defensiv test for os. Men vi har i de to sidste kampe tilladt i alt fire chancer, som har kostet to mål - så jeg er meget tilfreds med vores struktur. At vi så kun har fået ét point, er jeg selvfølgelig ikke tilfreds med, men vi har vist, at vi kan bygge spillet op.

- Det gælder for os om ikke at komme ud og løbe om kap med dem, men spille rundt om dem. Og så skal vi huske på, at nok har de selvtillid, men det er to kampe, de har ramt. Før det tabte de til Thisted, det gjorde vi trods alt ikke, selv om det føltes sådan, siger Morten Karlsen.

Her billeder fra HB Køges træning torsdag. Foto: Jeppe Lodberg