26. marts 2019
Lee Rochester Sørensen er i gang igen efter problemer med læggene - stadig hos venner i HB Køge og uden kontrakt.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Lee Rochester Sørensen er i gang igen efter problemer med læggene - stadig hos venner i HB Køge og uden kontrakt. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: HB Køge i gear igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: HB Køge i gear igen
Sport DB - 13. september 2018 kl. 14:23
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HB Køge mistede i weekenden førstepladsen i fodboldens 1. division. Viborg rykkede forbi på bedre målscore via 2-1 sejr over Næstved, mens Thisted med 1-0 og tre point i Helsingør ligeledes rykkede op på 15 høstede point i alt, og så blot er ét mål dårligere end de blå/sorte toere.

Men, men. Den mistede dukseplads skyldtes alene, at HB Køge ikke var i aktion.

Fremad Amager kom ikke som planlagt på besøg, da amagerkanerne havde fået udtaget et par mand til landsholdstjeneste for Færøerne og Togo, så frem til onsdag den 19. september har HB Køge spillet én kamp færre en de øvrige tophold, hvoraf Thisted gæstes på søndag, hvor viborgenserne har besøg af FC Roskilde.

Friweekenden brugte HB Køge-spillerne til netop det. At holde fri. Tre dage fik Morten Karlsens tropper - Martin Jensen sågar det dobbelte, men han blev så også tituleret »feriebarnet«, da HB Køge torsdag gav den fuld gas med træningspas både for- og eftermiddag.

Indimellem var der videokigning på Thisted, forkost og givet en snak om pokallodtrækningen, der magede det således, at HB Køge skal have besøg af cheftræner Morten Karlsens tidligere arbejdsplads, FC Nordsjælland, hvorfra angriber jakob Johansson er lejet.

Herover er der billeder fra formiddagens træning. Foto: Jeppe Lodberg