16. oktober 2019
HB Køges nye målmandstræner Heidi Johansen hade første arbejdsdag i selskab med Kim Daugaard og Morten Karlsen.  Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

HB Køges nye målmandstræner Heidi Johansen hade første arbejdsdag i selskab med Kim Daugaard og Morten Karlsen. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: HB Køge i gang på nyt stadion

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: HB Køge i gang på nyt stadion
Sport DAGBLADET - 07. januar 2019 kl. 15:14
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gummigederne arbejdede flittigt i baggrunden, og man blev pænt bedt om at tørre fødderne af, så der ikke blev trådt store sten eller mudderklaser ind på den nyanlagte kunstgræsbane, da HB Køges 1. divisionshold mandag havde frøste træningsdag efter en måneds julepause.

I forhold til, hvem der sagde »god ferie« manglede et par ansigter. Lee Rochester Sørensen kom først et stykke ind i efterårssæsonen på kontrakt, og det på en af de helt korte, da han jo stoppede sidste sommer for at finde noget på en hylde højere. Det får han så mulighed for at jagte nu. Også Nicolaj Madsen dukkede op i sin gamle klub, da de allerede havde været i gang i en rum tid - men ham regner cheftræner Morten Karlsen med at se igen. Han var fraværende mandag, da der var et par ting at ordne på hjemmefronten.

Nye ansigter var der også, og »damerne først«, så var det første arbejdsdag for den ny målmandstræner - tidligere landsholdskeeper Heidi Johansen, der virkelig nød det i fulde drag, selv om hun foretrækker fodbold på rigtig græs. Det var også første gang for Mileta Rajovic, der er kommet til fra B93 og en af de nærmeste dage bliver udstyret med en kontrakt. Boksangriberen havde nu set de kommende holdkammerater én gang før - da han pyntede på resultatet i HB Køges 3-1 sejr i pokalturneringen tilbage i september måned.

Det var heller ikke første gang, at canadieren Rocco Romeo så de blå/sorte. Den knap 19-årige midtstopper fra venskabsklubben Torontoi FC har været til prøvetræning én gang tidligere - og det samme kan vel siges om kantspilleren Jubril, der trænede med hele efteråret efter at være kommet til sammen med Fredrick Opoku fra amerikanske Penn, hvorfra de begge var udlejet fra Ghana-klubben Allies.

Her billeder fra HB Køges første træning. Foto: Jørgen C. Jørgensen og Jeppe Lodberg