18. december 2018
Mikkel Wohlgemuth ejede midtbanen, omend det ikke er tegn på overgivelse Martin Jensen (tv) prøver at illustrere.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Mikkel Wohlgemuth ejede midtbanen, omend det ikke er tegn på overgivelse Martin Jensen (tv) prøver at illustrere. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: HB Køge-Fremad Amager 4-0

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: HB Køge-Fremad Amager 4-0
Sport DB - 05. november 2017 kl. 20:37
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HB Køge avancerede en enkelt plads til 1. divisions fjerdeplads, da Fremad Amager fra den tungere ende søndag blev sejret for anden gang i sæsonen.

arrow Læs også: HB Køge storsejrer

Efter 2-1 i Sundby idrætspark i anden spillerunde, blev det hele 4-0 i Herfølge i 16. runde - en tangering af den største sejr nogensinde i HB Køges historie, øretæven til Vendsyssel den 24. maj 2015. Faktisk er det kun yderligere én gang lykkes de blå/sorte at score fire gange i en pointgivende kamp - i 4-2 sejren hos OB i marts 2012.

Om HB Køge nogensinde før har haft en topscorer for 1. division skal der et større detektivarbejde til at finde ud af - men med målet til 1-0 efter små 10 minutter og til 4-0 efter en lille time nåede Martin Koch op på 10, ét flere end Thisteds Sonny Jakobsen og Mikkel Agger.

Mikkel Wohlgemuth og Lee Rochester Sørensen sørgede for de to øvrige mål i søndagens øretæve til John »Faxe« Jensens tropper.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg