18. juli 2019
Skjult af glade holdkammerater har Jubril Adedeji sørget for kampens enlige mål.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Skjult af glade holdkammerater har Jubril Adedeji sørget for kampens enlige mål. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: HB Køge-FC Roskilde 1-0

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: HB Køge-FC Roskilde 1-0
Sport DB - 17. februar 2019 kl. 17:36
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et sted mellem 250 og 300 tilskuere nød den herlige middagssol og den til tider også ganske velspillede træningskamp mellem HB Køge og FC Roskilde, da der lørdag for første gang blev andet end trænet på den nye kunstgræsbane i Køge idrætspark.

Og flertallet af disse gik fra generalprøven til sæsonpremieren i 1. division samme steds med et tilfreds smil på læben - de havde siddet behageligt på de spritnye stolerækker, og hjemmeholdet vandt med 1-0 på det mål, som Jubril Adedeji scorede i det 89. minut, da han »bare« skulle placere et forbilledligt indlæg af Christian Enemark uden for Frederik Vangs rækkevidde.

Scoringen kunne nu ret beset lige så godt have været udlignede som sejrsgivende, for FC Roskilde havde efter en chancefattig og ganske jævnbyrdig første halvleg haft et par stykker af de muligheder, som de hvidklædte med rette kunne ærgre sig over afkastet på:

Et Mikkel Thygesen-langskud, som Andreas Hansen måtte op under overliggeren for at fiste til hjørnespark. Et Nicklas Halse-drøn på selve overliggeren lige efter. En friløber til Andreas Bruus, som lod sig presse af returløbende Enemark, så Andreas Hansen kunne dykke ned og snuppe bolden. Og endelig reddede Marian Huja et hovedstød fra Andreas Hermansen på målstregen efter hjørnespark fremtvunget af Younes Bakiz, der stjal bolden fra en uopmærksom Magnus Häuser i feltet, men måtte se sin afslutning blive rettet af og ryge i sidenettet.

Her billeder fra kampen. Foto: Jørgen C. Jørgensen og Jeppe Lodberg