23. oktober 2019
Birkerød-anfører lexander Augustesen og Greves Jonas Madsen i ballet efter en herretackling.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Birkerød-anfører lexander Augustesen og Greves Jonas Madsen i ballet efter en herretackling. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Greve tog Birkerød med i bundstriden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Greve tog Birkerød med i bundstriden
Sport DAGBLADET - 08. juni 2019 kl. 21:09
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Taastrup FC har forlængst snuppet sidstepladsen i danmarksseriens pulje 1, og alle fodboldspillere øst for Storebælt håber, at det samtidig er den eneste nedrykningsplads, der er i spil, hvilket det vil være, hvis der ingen sjællandske nedrykkere er fra 2. division.

Sådan ser det ud til at gå - men for at være på den sikre side vil det være en rigtig god idé at undgå at lande på næstsidstepladsen, der med én østnedrykker fra 2. division skal spille kvalifikation mod vicejumbo'en fra danmarksseriens pulje 2.

Længe har det været en anliggende mellem AB Tårnby og Greve om at undgå næstsidstepladsen, men lørdag lige over middag vandt amagerkanerne med 2-0 i Ballerup og var så pludselig kun ét point efter Birkerød.

Og de hvepsestribede nordsjællændere skulle til Greve - der inden denne nsætsidse spillerunde var foran AB Tårnby, men kun på en bedre målscore.

Birkerød kunne med andre ord og tre lørdagspoint sikre sig endegyldigt fra alle nedrykningsspørgsmål - eller de kunne komme med klubben af klubber, der overvejer at tage til forstads-århusianske Kjellerup 2. pinsedag for at heppe på Skovshoved i bunden af 2. divisions nedrykningsspil.

Det blev til det sidste. Greve vandt med 4-3 efter en småmærkværdig forestilling, hvor initiativet skiftede og hvor Birkerød førte 2-1 ved pausen, men først reducerede til slutfacit netop som stadionuret rundede 90 minutter.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg