21. juli 2019
Bjørn Paludan ser lidt forskrækket ud, da Nadir Khan presser ham....
gallery icon

Se billedserie

Bjørn Paludan ser lidt forskrækket ud, da Nadir Khan presser ham....
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Greve-Ishøj 0-1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Greve-Ishøj 0-1
Sport DB - 10. marts 2019 kl. 00:28
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var godt, at der er hegn omkring kunstgræsbanen ved Greve idrætscenter, da et svært afbudsramt hjemmehold lørdag over middag havde besøg af de ligeledes afbudsramte naboer fra Ishøj for at spille træningskamp.

Bolden var mildest talt svær at styre i den kraftige vind sådan nærmest på tværs af banen, og billisterne på Lillevangsvej var formelig blevet bombarderet, havde det ikke været for trådhegnet.

Vinden og de mange afbud lagde naturligvis også en naturlig dæmper på det polerede spil, og det var ikke så pokkers meget, de to holds i alt fire målmænd havde at se til.

Greves Kasper Larsen var den eneste, der skulle hente bolden ud af egen ruse, og han var ikke meget for det, for han mente, at Sebastian Schäd var i klar off side-position, da han firsttimede bolden henover ham - efter at have fået et indlæg fra højre af Nadir Khan, som for sin del havde tyvstjålet den fra Bjørn Paludan.

Målet faldt efter små 18 minutters spil af en første halvleg, som Ishøj dominerede klart, men afsluttede alt for lidt i. Billedet fortsatte efter pausen, men i den sidste halve time kom hjemmeholdet bedre med og havde en enkelt stor mulighed for at udligne. Det skete med et kvarter igen, hvor Ismail Hidiroglu ved bagerste stolpe fik ram på et skarpt indlæg fra Victor Rasmussen, men Ishøj-keeper Omair Hassan fik lige netop stoppet bolden, inden den røg over målstregen.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg