15. oktober 2019
Lufttur til træner Finn M. Jensen. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Lufttur til træner Finn M. Jensen. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Gørslev i Sjællandsserien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Gørslev i Sjællandsserien
Opdateret 08. juni 2019 kl. 00:33
Sport DAGBLADET - 07. juni 2019 kl. 23:02
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den bette klub Gørslev behåvede kun en enkelt sæson i Serie 1. Fra næste sæson står den på sjællandsserien. Det står fast efter, at Gørslev fredag aften foran vel omkring 400 tilskuere vandt 3-1 over Holbæk United efter føring på 1-0 ved pausen,.

Første halvegs eneste tællende mål satte gæsternes Muhammed Türkoglu ind efter 39 minutters spil, da han var uheldig at rette et indlæg fra Nick Nygaard Petersen ind bag egen keeper - og føringen var såre fortjent.

Gørslev havde allerede bolden i kassen efter seks minutters spil, da Nicklas Bust forlængede et langt indkast fra Morten Andersen, hvorefter anfører Rasmus Bundgaard headede bolden i mål. Men af uvisse årsager blev han vinket offside, og midtvejs i halvlegen indtraf katastrofen:

Fadølsanlægget strejkede.
Men det blev kvikt fikset, og der kom ro på tribunen og ved hegnet med føringsmålet, der i de døende sekunder var ved at få selskab. Men Nicklas Bust manglede lige en skostørrelse i at få en lang tå på Rasmus Bundgaards knaldende forsøg fra nul grader efter endnu en energisk tur til mållinjen.

Holbækkerne kom aggressivt ud til anden halvleg, men det var hjemmeholdet, der producerede chancerne, og Nicklas Bust ville nok få mareridt over sit afbrænder efter ni minutter, havde den kostet point. Helt nøgen var han i det lille felt på Martin Nygaards indlæg i knæhøjde, og det burde vel egentlig være umuligt at få vinklet afslutningen over mål.

Så var Zakarias Rahbek mere træfsikker, da han med 20 minutter igen skulle eksekvere endnu et Nygaard-indlæg. En stille inderside var, hvad der skulle til, og så eksploderede tilskuerne i jubel.

Fem minutter efter forstummede de, da Fazil Keskin fik lirket et frispark fra 20 meter midt for mål uden om den opstillede tremands-mut og i kassen ved Andreas Fischers højre stolpe.

De mosede tappert på, gæsterne, for en udligning, men den kom aldrig rigtigt tæt på, og fire minutter før tid knoklede Nicklas Bust sig igennem til en friløber i venstre side - men ydersideafslutningen tog sidenettet, og så var der ikke lukket endnu.

Det blev der i sidste ordinære minut, og endelig var den der for Nicklas Bust - naturligvis på indlæg fra Martin Nygaard til forreste stolpe, hvor den store frontløber brugte al sin fysik og vilje til at mose 3-1 på plads.

At Nicklas Bust så fandt det betimeligt at smide trøjen i sin jubel og dermed pådrage sin en advarsel, så holdkammeraterne måtte slutte overtiden af i undertal, tilgav de ham nok. Kort efter lød fløjten for sidste gang, og Bust kunne løbe på banen med en ny trøje på og feste med: »Tillykke med Sjællandsserien Gørslev« stod der med guldbogstaver på brystet af ham, og det var ganske vist og stadion var snart indhyllet i fyrværkeri-røg og larmende musik.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg