18. oktober 2018
Oliver Zaren tabte sin comebackkamp, mente de fem dommere, og det var Jyllingebokseren ikke helt enig i, kunne man høre på møblementet på vej ud til omklædningsrummene.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Oliver Zaren tabte sin comebackkamp, mente de fem dommere, og det var Jyllingebokseren ikke helt enig i, kunne man høre på møblementet på vej ud til omklædningsrummene. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Fint punktum for DM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Fint punktum for DM
Sport DB - 19. november 2017 kl. 18:19
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som det sig hører til sluttede årets danske mesterskaber med de tunge drenge, men det var i fjerdesidste kamp, at højdepunktet løb af stablen, da AIK Roskilde og Jyllynge Boxing Team søndag afsluttede deres fælles-arrangement i Roskilde Kongrescenter foran godt 500 tilskuere.

I letsværvægt lagde Korsørs Ritti Dayson og Vardes Sean Larsen alt andet end forsigtigt ud, og sidstnævnte var vel en my foran på dommersedlerne, da han uforvarent kom til at tildele sin modstander en dyb flænge over venstre øjenbryn med et minuts penge tilbage af første omgang.

- Han er færdig. Det er helt ind til kraniet. Han er færdig - jeg ved det, lød det med beklagelse fra Daysons ringhjørne og træner Mark Hulstrøm.

Stævnelægen var efter en blodig inspektion dog af en anden mening og lod kamplederen genstarte løjerne med formaning om at gribe ind, hvis Ritti Dayson fik slået flængen større. Og tak for det.

I de sidste syv effektive bokseminutter blev der givet og taget med store hjerter, og ingen af d'herrer kunne vide sig sikker på pointsejren.

Og de blev heller ikke meget klogere, da kampens resultat blev annonceret, for i farten fik vikaren ved mikrofonen sagt »rødt hjørne« og »Ritti Dayson« i samme sætning, og korsoraneren var altså i blåt hjørne. Kamplederen blev naturligvis forvirret, så op med labben på først Sean Larsen og efter lidt polemik så på Dayson, som også måtte finde sig i først at få overrakt en sølvmedalje.

Stævnets eneste fjel - udover, at der gik mere end et døgn førend stævnelægen fik en kop te - blev nu taget med smil i begge lejre. Stolte smil over indsatserne, der da også kastede kåringerne »bedste bokser« og »bedste fighter« af til de to.

Ditte Frostholm fra Høje Tåstrup blev bedste kvindelige bokser og Korsør blev bedte klub.

Her billeder fra søndagens DM-finalestævne. Foto: Jeppe Lodberg