16. juli 2019
Emil Nielsen drøner fra Jens Martin Gammelby....
gallery icon

Se billedserie

Emil Nielsen drøner fra Jens Martin Gammelby....
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: FC Roskilde slog Brøndby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: FC Roskilde slog Brøndby
Sport DB - 17. januar 2019 kl. 20:20
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Grundet ankelskade havde Brøndby ikke sin måske allerbedste, Hany Mukhtar, med, da FC Roskilde torsdag eftermiddag var på besøg på det store, temmelig tomme Brøndby stadion til årets første træningskamp.

Men ellers var de der vist allesammen, superligaspillerne, og det bekymrede ikke bundholdet fra 1. divsion det fjerneste.

Christian Lønstrups tropper vandt med 3-1 efter 2-0 føring ved pausen.

Roskildensernes lejesvend fra netop Brøndby, Andreas Bruus, åbnede ballet efter to et halvt minuts spil, da han »bare« skulle plaffe Emil Nielsens uselviske tværaflevering udenom keeper Benjamin Bellot - efter at Emil Nielsen var drønet fra Jens Martin Gammelby i venstre angrebsside.

Det var også her, den gik galt igen for hjemmeholdet en lille halv time senere, da Mikkel Thygesen strøg til mållinjen og afleverede skråt bagud til Emil Nielsen, der ganske fortjent bragte FC Roskilde på 2-0 fra omkring pletten.

Brøndby-træner Alexander Zorninger skiftede syv mand i pausen - om satte blandt andre Kamil Wilczek på banen, og det var en fin idé. Polakken assisterede efter godt to minutter Besat Halimi, så måltavlen havde vist 1-2, hvis den havde været tændt.

Hjemmeholdet mosede godt på i sin vanlige aggressive stil i de følgende minutter, mens Lønstrup pø-om-pø fik skiftet ud i sine geledder.

Og halvandet minut efter at være kommet på banen, stjal Morten Nielsen så bolden fra Brøndbys prøvespiller fra Toronto, midtstopper Luke Singh, og sendte den fra 30 meters afstand uden om Marvin Schwäbes fangarme og i mål til 1-3.

Det blev der ikke ændret på i den sidste halve time, da Kasper Fiskers forsøg på overliggeren slog ned på den for FCR rigtige side af målstregen og da Kamil Wilczeks følte forsøg mod fjerneste stolpe var et par centimeter for bred.

Herover Billeder fra træningskampen. Foto: Jeppe Lodberg