23. oktober 2019
Casper Marcussen med en sjælden Barberen-afslutning, men han rammer Mathias Olsen (7) og så er der offside.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Casper Marcussen med en sjælden Barberen-afslutning, men han rammer Mathias Olsen (7) og så er der offside. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: FBI gav æg til Barberen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: FBI gav æg til Barberen
Sport DAGBLADET - 21. maj 2019 kl. 23:04
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Serie 3-holdet Barberen fra Taastrup var opsat på at overraske, da de rødblusede tirsdag aften hjemme på den usædvanligt lækre bane i Hedehusene Idrætspark havde besøg af Fredenborg BI fra sjællandsserien.

Drømmene led skibsbrud allerede efter halvandet minut, da den klejne keeper Jeppe Bjørnstad nok nåede op til Albert Hyldahls indadskruede hjørnespark - men kun for at bokse bolden i eget mål og 0-1 på tavlen.

Det endte op med »tennis-æg«, 6-0 til FBI, der lige netop kom op og føre 3-0 ved pausen - og dét efter en første halvleg, der spillemæssigt faktisk var ganske lige.

Eneste og nok så væsentlig forskel på de to mandskaber var, at Barberen ikke fik skabt nogle oplagte målchancer - mens FBI var kyniske og scorede på sine. Altså lige bortset fra det straffespark, som Alexander Jökulsson begik på Nicklas Stellfeld Skou, der selv misbrugte af to omgange på flyvende Jeppe Bjørnstad.

Det jævnbyrdige spil fortsatte en stund ind i anden halvleg, men det var tydeligt, at Barberens spillere ikke er vant til at spille i så højt et tempo i weekenderne, så kræfterne begyndte at ebbe ud og specielt FBI-indskiftede Mathias Morrisons fart gjorde ondt på hjemmeholdet.

Med to scoringer på fire minutter frem til den spillede time var det klart, at Fredensborg ville gå sikkert videre, og så fik de 30 tilskuere i støvregnen da også lige et mål at gå hjem på, selv om det havde de da hjertens gerne været foruden.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg