18. oktober 2019
Christian Sloth redder straffekast.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Christian Sloth redder straffekast. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Dyrt minut for Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Dyrt minut for Køge
Opdateret 03. november 2018 kl. 21:48
Sport DAGBLADET - 03. november 2018 kl. 17:39
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køge Håndbold har kun sig selv at takke for, at de lørdag sidst på eftermiddagen ikke slog Ajax i mændenes 1. division.

Mulighederne var der, og keeper Christian Sloth stod tilpas glimrende til, at de to point kunne være blevet i Køge-hallen. Men de hvidblusede holdkammerater lavede til gengæld tilpas mange og dumme fejl til, at spændingen blev bevaret længere end til 24-25 med fem minutter tilbage at spille.

Ajax endte med sejr på 31-24, og det var der ikke meget indikerede ville blive facit kort efter pausen, hvor hjemmeholdet havde scoret 2. halvlegs to første mål og førte 16-13.

Herefter fulgte et par minutter, hvor køgensernes angreb virkede lidt idéforladt - og hektisk-afsluttende, når endelig en taktisk tanke poppede op. Ajax fik pyntet til 16-15 og Jakob Vive røg i samme ombæring ud og køle af i to minutter. Det lignede, at Køge ville nøjes med at tabe undertallet med 1-0, men just som Vive var klar til at komme på banen igen, trak Mads Vejby så en Ajaxspiller ned oppe på dennes banehalvdel. Ikke så smart, for med tomt eget-mål for at være seks markspillere, så er frikast lig straffekast - og Ajaxføring 17-16, der to hasarderede afleveringer senere hed 19-16 og en fnysende arrig Køge-træner, Robert Gertsen, der forlangte time-out.

- Hvad laver I, ville Gertsen højlydt vide - og ingen havde lyst til at svare, at de gav initiativet til Ajax.

Men det gjorde de, køgenserne, der nu var den jagtende part i kampen - og altså helt indstillede jagten i de sidste fem minutter.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg