25. marts 2019
Dalbys Karina Simoni Hansen (25) og Rikke Nielsen passer på Helene Hvalsø Petersen. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Dalbys Karina Simoni Hansen (25) og Rikke Nielsen passer på Helene Hvalsø Petersen. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Dalby-damer tæt på første sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Dalby-damer tæt på første sejr
Sport DB - 30. november 2018 kl. 01:36
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et skaldet point var det blevet til for Dalbys kvinder i otte hidtidige forsøg i 3. division, da de torsdag klokken langt over børnenes sengetid var på besøg hos Himmelev. Og det er det stadig efter nu ni forsøg, for hjemmeholdet vandt med 24-23 efter pauseføring på 14-12 og fik endelig slået et hul til de nedre regioner af rækken.

- Men det er den første kampe, hvor jeg synes, at jeg kan sidde og sige, at det er fair, at jeg er skuffet, sagde Dalby-træner Mikkel Skovby og havde fat i en pointe.

For godt nok kom Himmelev anført af en sprudlende Simone Jægergård først bagud for første gang i kampen, da Mia Nielsen bragte Dalby på foran 22-21 med godt fem minutter igen. Men gæsterne kom også foran 23-22 og havde herefter tre af de helt store muligheder for at slå et lille hul. Blandt andet tilkæmpede Sasja Christensen sig et straffekast - der ydermere kostede en udvisning til Mette Nielsen - men dét nappede Maria Bergmann, og så kunne Trine Lohse pumpe udligningen ind.

Igen havde Dalby rige muligheder for at slå tilbage, men misbrugte og med 25 sekunder igen fik topscorer Karina Simoni Hansen dømt en skidtkendelse imod sig, og så tog Simone Jægergård på et umiddelbart umuligt soloraid gennem tre forsvarsspillere. Men hun fik afsluttet, og bolden røg mellem benene på ellers velstående Simone Christensen til 24-23 med bare tre sekunder tilbage på uret.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg