20. januar 2019
Michelle Laybourn.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Michelle Laybourn. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Bjæverskov/Jersie slår Furesø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Bjæverskov/Jersie slår Furesø
Opdateret 19. januar 2018 kl. 04:38
Sport DB - 19. januar 2018 kl. 02:06
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Team Bjæverskov/Jersies kvinder stod for en småartig overraskelse, da holdet fra kvalifikationsrækken torsdag aften i Skovbo-hallen baskede Furesø fra 2. division ud af pokalturneringens fjerde runde med en tordnende klar 29-19 sejr.

En rutinens sejr over ungdommen, for enkelte af hjemmeholdets spillere kunne såmænd snildt være mødre til de fleste af gæsternes i øvrigt meget få spillere.

Bare en keeper og en marksspiller havde nordsjællænderne med på bænken, mens værterne kunne skifte fire markspillere ind og ud uden at det gik ud over kvaliteten.

Føringen skiftede frem til det 22. spilleminut, hvor Bjæverskov/Jersie førte med 8-7 - og så trak fra til 12-9 ved pausen. Med det helt tunge målscorerlæs trukket af Tina Andresen og Betina Krog på den gode og den rigtigt gode side af de 30.

Furesø forsøgte sig fra anden halvlegs start med syv mod seks - med keeperen som playmaker - og det gik nogenlunde lige op til 15-12 efter fem minutter.

Men da Betina Krog dobbelt så langt inde i anden halvleg scorede fra midt på egen bane i tomt mål var det til 18-13, og så måtte gæsterne ty til det desperate med et meget offensivt forsvar.

Det var mad for skovboerne, og da 43-årige Michelle Laybourn som en gazelle snoede sig gennem de forsvarende teenagere og gjorde det til 20-15 med et kvarter igen var kampen lukket, for bagtil lukkede hjemmeholdet flot af.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg