15. september 2019
Younes Bakiz har slidt sig igennem på venstrekanten. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Younes Bakiz har slidt sig igennem på venstrekanten. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: B93-FC Roskilde 2-3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: B93-FC Roskilde 2-3
Sport DAGBLADET - 21. juli 2018 kl. 20:32
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cheftræner Rasmus Monnerup lagde ikke fingrene imellem og kaldte det en veritabel »lortekamp«, da FC Roskilde lørdag vandt med 3-2 over B93 fra 2. division i roskildensernes sidste testkamp inden sæsonpremieren i 1. division hos HB Køge søndag den 29. juli.

arrow Læs også: Billeder: FC Roskilde-Avarta 2-1

- Det var helt håbløst. Det var alting, der ikke var, som det burde være, men primært var det indstillingen, føjede Rasmus Monnerup til og ville ikke bruge det som en undskyldning, men en forklaring på tristessen, at alle havde sat næsen op efter at spille på græs, sådan som B93 havde lovet, hvorfor kampen blev flyttet fra Jyllinges vragede græsbane til københavnernes anlæg ved Svanemøllen.

- Men den var livsfarlig at spille på, så det blev desværre på kunst. Det var reelt spild af tid - vi kunne lige så godt have trænet derhjemme, ærgrede Rasmus Monnerup sig.

Trods alle genvordigheder - og et B93-hold, der vel havde nogle flere oplagte målchancer end de orangeblusede gæster - kom FC Roskilde foran med 3-0.

Det blev 1-0 efter 37 minutter, da domkirkebyens bedste på dagen, den just oprykkede U19-spiller Younes Bakiz, igen kom igennem på venstre kant, trak ind foran feltet og blev fældet på det groveste. Frisparket tog han selv af og sendte bolden henover en ellers vældig mur og i mål helt ude ved nærmeste stolpe.

2-0 stod Mark Gundelach for seks minutter efter pausen, da han lavede en smart vending i feltet på en dribletur og sendte bolden fladt i mål ved sin nærmeste stolpe. Og 3-0 med et kvarter igen, da Morten Nielsen sikkert omsatte straffespark, som Mikkel Thygesen havde fremprovokeret ved at insistere på at jagte en tilsyneladende tabt bold, hvorpå en tackling sendte bolden op på hånden af B93-backen.

3-0 havde været et aldeles misvisende facit - og i de sidste fem minutter fik B93 da også retfærdighedsvis reduceret to gange ved prøvespilleren fra Sierre Leone, Joseph Kamara.

Herover billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

arrow HB Køge og FC Roskilde ved at være klar
14. juli 2018 kl. 19:54 Opdateret: kl. 19:54