16. juni 2019
Brian Ankersen fik blomster, da han søndag sagde i hvert fald foreløbigt farvel til klubben gennem 20 år, Køge. Foto: Jeppe Lodberg
Brian Ankersen fik blomster, da han søndag sagde i hvert fald foreløbigt farvel til klubben gennem 20 år, Køge. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ankersen sagde farvel i Køge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ankersen sagde farvel i Køge
Sport DB - 13. januar 2019 kl. 15:35
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årets første kamp i mændenes 1. division for Køge Håndbold var samtidig også den første i en halv menneskealder uden Brian Ankersen.

Playmakeren var ganske vist i Køge-Hallen, hvor der søndag blev budt velkommen til Odder. Men det var i cowboytøj og med kasket samt for at sige farvel.

Brian Ankersen drager om en lille uge til det allersydligste Tyskland for at prøvetræner i en uge i 4. bundesligaklubben SG Köndringen, og efter adskillige samtaler med klubbens danske træner, Ole Andersen, kan køgenseren ikke forestille sig, at det bliver andet end, at han spiller de sidste fire måneder af sæsonen - og så tager en snak om eventuel forlængelse.

- Vi mangler lige at blive enige om lønnen, men det er ikke for pengene, jeg tager derned. Det er mere for den menneskelige oplevelse og det at prøve at spille og leve i en anden kultur. Jeg har fået orlov fra mit arbejde i Spar Nord de næste fire måneder, og skulle jeg komme til at kede mig dernede, så er jeg allerede blevet lovet, at jeg kan få noget deltidsarbejde med sponsorer eller arbejde med nogle af deres unge. Men som udgangspunkt er det håndbold på fuld tid, forklarer Brian Ankersen, der boede de første ti år af sine i alt 30 i Tyskland og i hvert fald ikke får problemer dén vej.