23. maj 2019
Mathias Olsen på jagt i Bornholms felt. Foto: Jeppe Lodberg
Mathias Olsen på jagt i Bornholms felt. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Angriber ærgrer sig over nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Angriber ærgrer sig over nederlag
Sport DB - 13. juni 2018 kl. 10:14
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et par gange kom han til mållinjen og fik lagt flade indlæg ind foran mål - hvor så kun en bornholmer stod klar. Men det var svære arbejdsvilkår for Mathias Olsen, Køge Nord FCs spidsangriber, der alligevel ærgrede sig stort over nederlaget på 1-0 tirsdag aften mod NB Bornholm i den første af to kvalkampe om at komme i danmarksserien.

- Jeg synes, at vi havde fortjent at vinde efter anden halvleg. Men ja, vi havde én halvleg hver. Vi virkede lidt kyste i den første, hvor de spillede mere på fysikken, end vi er vant til.

- Vi ændrede på det i pausen, og i anden halvleg synes jeg, at vi er længder bedre end dem. Det er irriterende at tabe til et hold, der bare står og sparker lange bolde frem, sagde Mathias Olsen, der ikke har haft sin korte karrieres letteste tid i de sidste par uger alt den stund, at farmand Tommy Olsen stoppede i utide, da det lå klart, at denne halvsæson ville blive hans eneste.

- Jeg overvejede da, om jeg også skulle stoppe. Men jeg har det fint i i truppen, og de her kvalkampe gjorde da også, at jeg rigtigt gerne ville fortsætte. Om jeg så også gør det efter sæsonen er slut - det har jeg ikke besluttet endnu.

- Selvfølgelig har det da været en svær situation for mig, men jeg har prøvet at glemme det lidt. Det har ikke skulle gå ud over mit spil, og det synes jeg heller ikke, at det har. Men timingen - den har været rigtig ærgerlig. Var det sket for halvanden måned siden, så fair nok - men lige op til de her kampe, der har vi altså brug for en rigtig træner, og det synes jeg også, at man kan se på vores første halve time i dag, sagde Mathias Olsen.